Pharmasept Promo Mild Bath, 500ml & Baby Extra Calm Cream, 150ml & Baby Natural Oil, 100ml & Baby Soothing Cream, 150ml
Κωδικός: 157977
Barcode: 5205122002740
Βάρος Συσκευασίας: 1199gr
Εξαντλημένο
Pharmasept Promo Mild Bath, 500ml & Baby Extra Calm Cream, 150ml & Baby Natural Oil, 100ml & Baby Soothing Cream, 150ml
Pharmasept Promo Mild Bath, 500ml & Baby Extra Calm Cream, 150ml & Baby Natural Oil, 100ml & Baby Soothing Cream, 150ml

Pharmasept Promo Mild Bath, 500ml & Baby Extra Calm Cream, 150ml & Baby Natural Oil, 100ml & Baby Soothing Cream, 150ml

Pharmasept Baby Care Mild Bath, 500ml

Φυσικό βρεφικό αφρόλουτρο, χωρίς αλκάλια ή σαπούνι, που καθαρίζει απαλά σώμα και μαλλιά. Εμπλουτισμένο με φυτικά εκχυλίσματα, ενυδατικούς παράγοντες και βιταμίνες, προστατεύει το ευαίσθητο δέρμα από ερεθισμούς και χαρίζει στην επιδερμίδα τη σωστή ενυδάτωση & απαλότητα ώστε να αποφεύγεται η ξηροδερμία.
Παράλληλα, χάρη στο ευχάριστο υποαλλεργικό άρωμα αποτελεί ιδανική επιλογή για την καθημερινή φροντίδα του μωρού αλλά και των ατόμων με υπερευαίσθητη επιδερμίδα.
Προστασία από ερεθισμούς: Οι ήπιοι καθαριστικοί παράγοντες που περιέχει το καθιστούν ιδανικό για καθημερινή χρήση, προστατεύουν την υδρολιπιδική στοιβάδα της επιδερμίδας και δεν ερεθίζουν το ευαίσθητο δέρμα του μωρού. Παράλληλα, τα φυτικά εκχυλίσματα Βρώμης και Καλέντουλας καταπραΰνουν από ερεθισμούς και χαρίζουν μοναδική απαλότητα.
Ενυδατική δράση: Η Προβιταμίνη Β5 ενυδατώνει σε βάθος και προλαμβάνει τα συμπτώματα αφυδάτωσης, και ξηρότητας, ενώ η Βιταμίνη F (βασικά πολυακόρεστα λιπαρά οξέα) χαρίζει ενυδάτωση και υγεία στο ευαίσθητο τριχωτό της κεφαλής.
Extra προστασία: Η φυσική Βιζαβολόλη προσφέρει ήπια αντισηπτική δράση, καταπραΰνει και προστατεύει το ερεθισμένο δέρμα από πιθανές μολύνσεις.
Κλινικά μελετημένο στο Νοσοκομείο Αττικόν

Pharmasept Tol Velvet Baby Soothing Cream,150ml.

Καθημερινή φυσική ενυδάτωση για τη βρεφική επιδερμίδα
Απαλή ενυδατική κρέμα με 100% φυσική σύνθεση, βασισμένη σε φυσικούς γαλακτωματοματοποιητές λεκιθίνης απόλυτα συμβατούς με το δέρμα. Πλούσια σε φυτικά εκχυλίσματα, ενυδατικούς παράγοντες και βιταμίνες, χαρίζει στην επιδερμίδα την χαμένη υγρασία της, καταπραΰνει άμεσα ερεθισμούς & κοκκινίλες και ενδυναμώνει την ευαίσθητη βρεφική επιδερμίδα.
Φυσική ενυδάτωση
Η μοναδική σύνθεσή της με Προβιταμίνη Β5 και Ω3-Ω6 λιπαρά οξέα δημιουργεί ένα φίλμ προστασίας που μειώνει τη απώλεια υγρασίας από το δέρμα έως και 22%, προλαμβάνοντας τα συμπτώματα αφυδάτωσης & ξηρότητας. Παράλληλα, το φυσικό βούτυρο Καριτέ προσφέρει extra περιποίηση και ενυδάτωση της επιδερμίδας.
Άμεση ανακούφιση
Το γάλα Βρώμης, το λάδι Καλέντουλας και ο φυσικός πολυσακχαρίτης Beta-glucan βοηθούν στη γρήγορη επαναφορά του ξηρού ή σκασμένου δέρματος και καταπραΰνουν ερεθισμούς & κοκκινίλες. Η Βιταμίνη Ε ενισχύει την ανανέωση, την ελαστικότητα και την απαλότητα της επιδερμίδας.
Απαλή προστασία
Η φυσική Βιζαβολόλη προσφέρει ήπια αντισηπτική δράση, καταπραΰνει και προστατεύει το ερεθισμένο δέρμα από πιθανές μολύνσεις.
Κλινικά μελετημένη στο Γερμανικό ινστιτούτο Derma Consult

Pharmasept Tol Velvet Baby Extra Calm Cream, 150ml

Καθημερινή προστασία από ερεθισμούς και συγκάματα
Προστατευτική κρέμα για κάθε αλλαγή της πάνας με απαλή υποαλλεργική σύνθεση σχεδιασμένη για το ευαίσθητο δέρμα του μωρού. Η σύνθεσή της με 5% οξείδιο του ψευδαργύρου δημιουργεί ένα αδιάβροχο φιλμ προστασίας στην επιδερμίδα που την προφυλάσσει από τη διαβροχή και τις μολύνσεις. Παράλληλα, τα φυτικά συστατικά της ανακουφίζουν άμεσα από συγκάματα και κοκκινίλες, ενυδατώνουν σε βάθος και χαρίζουν μοναδική απαλότητα.
Άμεση ανακούφιση
Το εκχύλισμα Βρώμης και το λάδι Χαμομηλιού βοηθούν στη γρήγορη επαναφορά του συγκαμένου δέρματος και καταπραΰνουν από ερεθισμούς και κοκκινίλες.
Βαθειά ενυδάτωση
Τα Ω3-Ω6 λιπαρά οξέα και η Προβιταμίνη Β5 προστατεύουν το δέρμα από την απώλεια υγρασίας. Ενυδατώνουν σε βάθος και προλαμβάνουν τα συμπτώματα αφυδάτωσης, ξηρότητας ή συγκαμάτων.
Extra προστασία
Η Βιζαπολόλη και η Αλλαντοΐνη προσφέρουν ήπια αντιμικροβιακή και αντιφλεγμονώδη δράση. Επιπλέον, ενισχύουν την αναπαραγωγή του κυτταρικού ιστού και συμβάλλουν στην ελαστικότητα της επιδερμίδας.
Κλινικά μελετημένη στο Iταλικό ινστιτούτο Farcoderm

Pharmasept Baby Care Baby Natural Oil, 100ml

Βρεφικό υποαλλεργικό λάδι με ενυδατικά συστατικά και φυσική σύνθεση χωρίς παραφινέλαιο.
Εμλπουτισμένο με Βιταμίνη Ε και ευεργετικά φυτικά έλαια, που αποτρέπουν την αφυδάτωση, καταπραΰνουν τους ερεθισμούς και χαρίζουν ελαστικότητα & απαλότητα στο ευαίσθητο δέρμα του μωρού.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλο το σώμα και το πρόσωπο του μωρού, αλλά και στην περιποίηση της νινίδας.
Φυσική ενυδάτωση & απαλότητα.
Το ευεργετικό για το δερμα καρδαμέλαιο και το λάδι σόγιας, σε συνδυασμό με τα πολύτιμα λιπαρά οξέα Ω3-Ω6, συμβάλλουν στην υγεία της επιδερμίδας, εμποδίζουν την αφυδάτωση & δυναμώνουν την ευαίσθητη βρεφική επιδερμίδα. Η Βιταμίνη Ε ενισχύει την ανανέωση, την ελαστικότητα & την απαλότητα της.
Καταπραϋντική δράση & προστασία
Το λάδι Καλεντούλας και το Χαμομηλέλαιο ανακουφίζουν από ερεθισμούς ή κοκκινίλες. Το Χαμομηλέλαιο σε συνδυασμό με τη Βιζαμπολόλη προστατεύει το ευαίσθητο ή ερεθισμένο δέρμα από εξωτερικές επιθέσεις.

Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.