Phyto Huile Supreme, 100ml
Κωδικός: 129507
Barcode: 3338221000385
Βάρος Συσκευασίας: 325gr
Εξαντλημένο
Phyto Huile Supreme, 100ml
Phyto Huile Supreme, 100ml

Phyto Huile Supreme Spray, 100ml

Πλούσια φροντίδα για πειθαρχημένα μαλλιά

Ξηρά μαλλιά

HUILE SUPREME

Το HUILE SUPREME θρέφει σε βάθος και τιθασεύει τα πολύ ξηρά και απείθαρχα μαλλιά. Αποτελώντας αυθεντική φροντίδα styling, εξαφανίζει τo φριζάρισμα, τελειοποιεί το brushing και επανασχεδιάζει διακριτικά τις μπούκλες. Αναγεννημένα και προστατευμένα, τα μαλλιά, ξαναβρίσκουν αμέσως την απαλότητα και τη λάμψη τους.

Συστατικά

Στην καρδιά του HUILE SUPREME υπάρχουν αυθεντικά φυτικά έλαια επιλεγμένα για τον βιομιμητισμό τους με το υδρολιπιδικό φιλμ της τρίχας. Έλαιο μακαντάμια, φυτικό σκουαλένιο, έλαιο ρούκου… Το HUILE SUPREME συγκεντρώνει 99% ενεργά συστατικά φυτικής και φυσικής προέλευσης για να θρέψει σε βάθος και να πειθαρχήσει τα μαλλιά.

ΧΩΡΙΣ ΣΙΛΙΚΟΝΗ.
ΑΡΩΜΑ 100% φυσικό.

Τρόπος χρήσης

Εφαρμόζετε μετά το λούσιμο σε καλά στραγγισμένα ή στεγνά μαλλιά. Ψεκάζετε λίγες σταγόνες στην παλάμη σας. Απλώνετε μικρή ποσότητα στα μήκη και τις άκρες και συνεχίζετε με το styling.

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΞΕΒΓΑΛΜΑ

Η συμβουλή της PHYTO

Το HUILE SUPREME είναι ιδανικό για μαλλιά ξηρά και με μπούκλες.

Πλεονεκτήματα

Πολύτιμο όσο η φύση, το HUILE SUPREME συγκεντρώνει 99% συστατικά φυσικής προέλευσης για να θρέψει σε βάθος και να τιθασεύσει τα πιο πυκνά και απείθαρχα μαλλιά. Το HUILE SUPREME σαγήνευσε το 82% των γυναικών που ερωτήθηκαν.*

* Προσωπική αξιολόγηση 110 γυναικών έπειτα από 28 ημέρες χρήσης.

 

 

`

Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.