Phyto Specific Rich Hydrating Shampoo, Σαμπουάν Πλούσιας Ενυδάτωσης, 250ml
Κωδικός: 161181
Barcode: 3338220100758
Βάρος Συσκευασίας: 333gr
Σε απόθεμα
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 1 ΤΕΜΑΧΙΑ
- +
10,15 €
Phyto Specific Rich Hydrating Shampoo, Σαμπουάν Πλούσιας Ενυδάτωσης, 250ml
Phyto Specific Rich Hydrating Shampoo, Σαμπουάν Πλούσιας Ενυδάτωσης, 250ml

Phyto Specific Rich Hydrating Shampoo, Σαμπουάν Πλούσιας Ενυδάτωσης

Η εξειδικευμένη σειρά περιποίησης για σγουρά μαλλιά.

Το σαμπουάν αυτό καθαρίζει απαλά, ενυδατώνει εντατικά, κάνει απαλά τα μαλλιά και εύκολο το χτένισμα ακόμα και για τα πιο ξηρά και σκληρά σγουρά μαλλιά.

Μέλι από Λευκό Τριφύλλι
Η προέλευση του φυτού: Με παρουσία στην Ευρώπη και τη Νότια Αμερική, το λευκό τριφύλλι εμφανίζεται σε ηλιόλουστα λιβάδια και αγρούς.
Ιδιότητες: Πολύ πλούσιο σε ενυδατικά σάκχαρα, το μέλι παγιδεύει και διατηρεί την ενυδάτωση στο εσωτερικό του. Με αυτό τον τρόπο οι ίνες της τρίχας ενυδατώνονται και μαλακώνουν.

Εκχύλισμα Μολόχας
Η προέλευση του φυτού: Αρχικά από τα Βρετανικά Νησιά, πλέον εμφανίζεται και στην Ευρώπη και τη Νότια Αμερική.
Ιδιότητες: Ένας ισχυρός ενυδατικός παράγοντας, η Μολόχα είναι γνωστή για την υψηλή περιεκτικότητα της σε βλεννώδεις ουσίες. Αυτοί οι πολυσακχαρίτες παγιδεύουν και συγκρατούν την υγρασία, ενώ σχηματίζουν ένα αόρατο gel, που εγγυάται την ενυδάτωση στην καρδιά της τρίχας.

Συστατικά: AQUA / WATER / EAU. COCAMIDOPROPYL BETAINE. SODIUM LAUROYL SARCOSINATE. GLYCERIN. DISODIUM COCOAMPHODIACETATE. SODIUM CHLORIDE. POLYACRYLATE-33. GLYCOL DISTEARATE. HYDROXYPROPYLTRIMONIUM HONEY. POLYQUATERNIUM-22. LAURETH-4. CITRIC ACID. GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE. COCO-GLUCOSIDE. GLYCERYL OLEATE. PARFUM / FRAGRANCE. PEG-55 PROPYLENE GLYCOL OLEATE. PROPYLENE GLYCOL. TRIETHANOLAMINE. COCONUT ACID. ALTHAEA OFFICINALIS ROOT EXTRACT. SODIUM BENZOATE. POTASSIUM SORBATE. PANTHENOL. SODIUM PHYTATE. SORBIC ACID. PUNICA GRANATUM SEED EXTRACT. TOCOPHEROL. HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE. LECITHIN. ASCORBYL PALMITATE. 1121A.

ORIGINE VEGETALE & NATURELLE / BOTANICAL & NATURAL ORIGIN.

Χαρακτηριστικά
Κατασκευαστής Phyto
Barcodes 3338220100758
Προϊοντική Σειρά Phytospecific
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.