Power Health Mens X Complex, 32Δισκία
Κωδικός: 119239
Barcode: 5200321008678
Βάρος Συσκευασίας: 287gr
Εξαντλημένο
Power Health Mens X Complex, 32Δισκία
Power Health Mens X Complex, 32Δισκία

Power Health Mens X Complex
Συμπλήρωμα Διατροφής Για Τη Στυτική Δυσλειτουργία 30% Επιπλέον Προϊόν

 

Τώρα, και με 3 ακόμα πλεονεκτήματα:

- Νέα, αναβράζουσα μορφή.

- 30% περισσότερο προϊόν.

- Νέα, μειωμένη τιμή.

Άλλαξε μορφή, έγινε περισσότερο και σε ακόμα πιο προσιτή τιμή. Το Mens-X complex θα σας ενθουσιάσει με τη γνωστή γεύση… λεμονάδας, ενώ η νέα του αναβράζουσα μορφή εγγυάται ακόμα μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα. Όσο για τη νέα μειωμένη τιμή του έρχεται σε… αντίθεση με τις υψηλές επιδόσεις που θα προσφέρει.

Φυσικά… σε ξεσηκώνει

Έχεις πολλά στο κεφάλι σου ! Η καθημερινότητα σε κουράζει, το άγχος σε εξοντώνει και η κούραση σε ρίχνει! Σε συνδυασμό και με τη διατροφή που δεν πληροί και τις καλύτερες προδιαγραφές βλέπεις τις επιδόσεις σου να πέφτουν κατακόρυφα; Δες το πρόβλημα στις σωστές του διαστάσεις και αντιμετώπισέ το. Υπάρχει φυσική και αποτελεσματική λύση.

Οι επιστήμονες της Power Health δημιούργησαν το Mens-X complex, μία μοναδική, πρωτοποριακή σύνθεση για την αντιμετώπιση της στυτικής δυσλειτουργίας αλλά και για εσένα που θέλεις να βελτιώσεις τις σεξουαλικές σου επιδόσεις με φυσικό τρόπο. Το Mens-X θα σε ξεσηκώσει και εσύ θα βλέπεις τις επιδόσεις σου να ανεβαίνουν κάθε μέρα όλο και πιο ψηλά.

Απόλαυση… της στιγμής, ή… κάθε στιγμή σε ετοιμότητα;

Η στύση είναι μία πολύπλοκη διαδικασία κατά την οποία απαιτείται να πραγματοποιηθούν συγκεκριμένες σωματικές λειτουργίες για την επίτευξή της. Η λήψη ουσιών που φέρονται ‘’βίαια’’ στον οργανισμό μεταφέροντας γρήγορα και μεγάλες ποσότητες αίματος στο πέος μπορούν παράλληλα να φέρουν και πολλές παρενέργειες, συχνά εξαιρετικά επικίνδυνες.

Εδώ έγκειται η διαφορά τού Mens-X, το οποίο αποτελεί μία φυσική αγωγή που στην ουσία προετοιμάζει τον οργανισμό ώστε να είναι πάντα σε ‘’καλή φυσική κατάσταση’’ με αποτέλεσμα να μπορεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων όπου και όποτε χρειαστεί επιτυγχάνοντας μία επιτυχημένη σε ποιότητα και διάρκεια στύση.

Ακολουθώντας την αγωγή Mens-Χ complex θα ανεβάσεις την ερωτική σου ζωή χωρίς επι… πτώσεις και φυσικά θα έχεις:

- Βελτίωση της στυτικής λειτουργίας

- Αύξηση της σεξουαλικής δραστηριότητας

- Βελτίωση της ερωτικής ζωής

- Μεγαλύτερη ικανοποίηση

Το Mens-X complex στην… πράξη!

Κλινική αξιολόγηση της αποτελεσματικότητας του Mens-x complex, σε εθελοντές με στυτική δυσλειτουργία

Στοιχεία μελέτης:

- Εθελοντές: Άνδρες

- Ετερόφυλοι

- Ηλικίας: 35 έως 65 ετών

- Με στυτική δυσλειτουργία

- Κατάταξη με βάση το Διεθνή Δείκτη Στυτικής Λειτουργίας (IIEF-5): «Σκορ» εθελοντών μεταξύ 9 και15 (μέτρια – σοβαρή ΣΔ).

- Διάρκεια μελέτης: 1 μήνας

- Δοσολογία: με βάση την επισήμανση του προϊόντος

Αποτελέσματα μελέτης

Η λήψη του Mens-X complex για 1 μήνα βελτίωσε σημαντικά τη στυτική λειτουργία στο 96% των εθελοντών. Επίσης, δεν παρατηρήθηκαν παρενέργειες σε κανέναν από τους εθελοντές.

 

Συσκευασία: Περιέχονται 36 αναβράζοντα δισκία

Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.