REMESCAR Sagging Eyelids, 8ml
Κωδικός: 156205
Barcode: 5425012532748
Βάρος Συσκευασίας: 34gr
Εξαντλημένο
REMESCAR Sagging Eyelids, 8ml
REMESCAR Sagging Eyelids, 8ml

Remescar Sagging Eyelids Χαλάρωση Βλεφάρων

Η Remescar για τη Χαλάρωση των Βλεφάρων είναι μία άμεση και αποτελεσματική κρέμα, ειδικά σχεδιασμένη για τη γρήγορη και εύκολη ανόρθωση των βλεφάρων που εμφανίζουν χαλάρωση («πεσμένα» βλέφαρα).
Η καινοτόμος τεχνολογία της Remescar για τη Χαλάρωση των Βλεφάρων ενεργοποιεί, ανορθώνει και συσφίγγει άμεσα την ευαίσθητη επιδερμίδα των άνω βλεφάρων, καθώς περιέχει ένα μοναδικό συνδυασμό ενός εκχυλίσματος σουσαμιού, ενός ενεργού φυτικού μοριακού συμπλέγματος και εμπλουτισμένων θαλάσσιων μικροσωματιδίων.
Η εφαρμογή της Remescar για τη Χαλάρωση των Βλεφάρων στα άνω βλέφαρα θα βελτιώσει την εμφάνιση των ματιών σας καθώς θα «ανοίξει» και θα τονίσει το βλέμμα σας, με αποτέλεσμα να φαίνεστε χρόνια νεώτερες χωρίς επέμβαση, και επίσης θα αυξήσει την αυτοπεποίθησή σας.

Ανορθώνει άμεσα τα άνω βλέφαρα έως 57%

ΑΜΕΣΑ ορατά αποτελέσματα με μία μόνο εφαρμογή
Κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα
Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένοι από το προϊόν, η REMESCAR προσφέρει τη δυνατότητα επιστροφής χρημάτων σε 30 ημέρες. 

Οδηγίες χρήσης

Βήμα 1: Πλύνετε το πρόσωπό σας και στεγνώστε απαλά.

Βήμα 2: Εάν χρησιμοποιείτε προϊόν ενυδάτωσης (κρέμα ημέρας ή κρέμα ματιών), θα πρέπει πάντα να αφήνετε αρκετό χρόνο ώστε η ενυδατική σας να απορροφηθεί πλή

Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.