Probios Ρόφημα Ρύζι - Βανίλια Βιολογικό, 1lt
Κωδικός: 161641
Barcode: 8018699008841
Βάρος Συσκευασίας: 1218gr
Εξαντλημένο
Probios Ρόφημα Ρύζι - Βανίλια Βιολογικό, 1lt
Probios Ρόφημα Ρύζι - Βανίλια Βιολογικό, 1lt

Probios Ρόφημα Ρύζι - Βανίλια Βιολογικό

Το νέο ρόφημα ρυζιού Rice & Rice, είναι ένα Ιταλικό προϊόν ιδιαίτερα πλούσιο σε συστατικά και με εκπληκτική γεύση. Δεν περιέχει γλουτένη, λακτόζη και χοληστερόλη, και είναι χαμηλό σε λιπαρά, γι’ αυτό μπορεί να καταναλωθεί από τον καθένα. Πίνεται ζεστό ή κρύο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν υποκατάστατο γάλακτος σε γλυκά, ποτά και μιλκσέικς. 
Το ρύζι περιέχει : 
Σύνθετους υδατάνθρακες, που το καθιστούν σημαντική πηγή ενέργειας. 
Πρωτεΐνες, απαραίτητο δομικό συστατικό του οργανισμού.
Βιταμίνες του συμπλέγματος Β και βιταμίνη Ε.
Ανόργανα στοιχεία , κάλιο, μαγνήσιο, φωσφόρο και σίδηρο,φυτικές ίνες. Έρευνες έχουν δείξει την σπουδαιότητα των φυτικών ινών στην διατροφή του ανθρώπου και τη χρησιμότητά τους στην καλή λειτουργία του εντέρου και στη μείωση της χοληστερόλης στο αίμα, ρυθμίζουν τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα, προστατεύοντας από την εμφάνιση του διαβήτη, ενώ μειώνουν τις πιθανότητες εμφάνισης μερικών ειδών καρκίνου.

Το ρύζι έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε θερμίδες, τα 100γρ ρυζιού αποδίδουν περίπου 130 Kcal ,δεν περιέχει καθόλου χοληστερίνη και λιπαρά.
Θα το βρείτε σε 5 υπέροχες γεύσεις: φυσική, βανίλια, με ασβέστιο, με αμύγδαλο, με σοκολάτα σε συσκευασίες 1Lt και μίνι 200ml με καλαμάκι.

Χαρακτηριστικά
Κατασκευαστής ΒΙΟ-ΥΓΕΙΑ
Barcodes 8018699008841
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.