Roger & Gallet Eau Sublime Or Effet Lumiere, 100ml
Κωδικός: 112824
Barcode: 3337875200653
Βάρος Συσκευασίας: 273gr
Εξαντλημένο
Roger & Gallet Eau Sublime Or Effet Lumiere, 100ml
Roger & Gallet Eau Sublime Or Effet Lumiere, 100ml Roger & Gallet Eau Sublime Or Effet Lumiere, 100ml

Roger & Gallet Eau Sublime Or Effet Lumiere

Eau Sublime Or! Το 1ο άρωμα που κάνει το δέρμα σου να δείχνει λαμπερό σαν χρυσό!

Αυτό το καλοκαίρι, το best seller ξηρό λάδι σώματος Huile Sublime της Roger&Gallet μεταμορφώνεται σε ένα φίνο ελιξίριο με χρυσαφένια λάμψη.

Το νέο Eau Sublime Or είναι θηλυκό και αισθησιακό, με classy χαρακτήρα που ξεχωρίζει- ακριβώς ό,τι περιμένουμε από το άρωμα που θα μας κάνει συντροφιά όσο ο υδράργυρος ανεβαίνει. Στα πρώτα δευτερόλεπτα οι νότες από εσπεριδοειδή αναζωογονούν και τονώνουν τη διάθεση, ενώ αμέσως μέτα το υλάνγκ υλάνγκ, το άνθος καρύδας και τα άνθη πορτοκαλιάς αποκαλύπτουν την αισθησιακή του διάσταση ενώ στο τέλος, την επιδερμίδα αγκαλιάζουν οι νότες από Μαροκινό κέδρο, βανίλια και musk μαζί με λεπτές νιφάδες χρυσού που της δίνουν υπέροχη λάμψη και αναδεικνύουν το μπρονζέ χρώμα της.

100ml

Μαζί με το άρωμα, η Roger&Gallet δημιούργησε και την αντίστοιχη κρέμα σώματος, την Creme Sublime Or που μπορείτε να φορέσετε μαζί με το άρωμα για να παρατείνετε ακόμα περισσότερο την ευωδιά του πάνω σας ή μόνη της, για εντατική περιποίηση. Η πλούσια αλλά καθόλου λιπαρή σύνθεσή της περιέχει έναν συνδυασμό 6 φυτικών ελαίων- ανάμεσά τους το πολύτιμο argan, λάδι καμέλιας και αμυγδαλέλαιο- που ενυδατώνουν και τρέφουν την επιδερμίδα, καθώς και ιριδίζοντα μικρομόρια που της δίνουν χρυσαφένια λάμψη.

Χαρακτηριστικά
Κατασκευαστής Roger & Gallet
Barcodes 3337875200653
Προϊοντική Σειρά Suiblime Or
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.