Sky Premium Life Turmeric, 60tabs
Κωδικός: 161546
Barcode: 5200408700860
Βάρος Συσκευασίας: 176gr
Εξαντλημένο
Sky Premium Life Turmeric, 60tabs
Sky Premium Life Turmeric, 60tabs

Sky Premium Life Turmeric 60tabs

  • Συμπλήρωμα διατροφής υψηλής συγκέντρωσης κουρκουμίνης
  • Από εκχύλισμα κουρκουμά 1400mg
  • 95% κουρκουμινοειδή αυξημένης διαλυτότητας
  • Για φλεγμονές και πεπτικά προβλήματα

Το Sky Premium Life Turmeric είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής με υψηλή συγκέντρωση σε κουρκουμίνη από εκχύλισμα 1400 mg κουρκουμά. Η κουρκουμίνη είναι μια από τις βασικές δραστικές ουσίες που εντοπίζεται στη ρίζα του κουρκουμά. 

Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (EMA) και η Επιτροπή Φαρμάκων Φυτικής Προέλευσης (HMPC) έχουν εγκρίνει τη χρήση του κουρκουμά σαν παραδοσιακό φυτικό βοήθημα για πεπτικές διαταραχές, την δυσπεψία και το φούσκωμα.

Γενικά, η κουρκουμίνη θεωρείται ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό και αντιφλεγμονώδες συστατικό που δρα ενάντια στις ελεύθερες ρίζες, είναι αποτοξινωτικό, βοηθά στην αναιμία και μπορεί να βοηθήσει στην ισορροπία του ζαχάρου στο αίμα.*

*Οι ανωτέρω πληροφορίες σχετικά με τα συστατικά του προϊόντος είναι αποτελέσματα κλινικών μελετών. Δεν αποτελούν γνωμοδότηση του EMA 

Το Sky Premium Life Turmeric είναι ένα σκεύασμα, σχεδιασμένο να αυξάνει τη βιοδιαθεσιμότητα του δραστικού συστατικού κουρκουμίνη, στο σώμα μας. Η βελτίωση της βιοδιαθεσιμότητας βασίστηκε στην αύξηση της διαλυτότητας της κουρκουμίνης. 

Κάτι τέτοιο προέκυψε με τη διαμόρφωση μικροεναιωρήματος, ο σχηματισμός του οποίου έγινε με HLB (Hydrophilic-Lipophilic Balance) emulsifier polyethylene glycol 6000 συνδυασμένο με κουρκουμίνη στην κατάλληλη καθορισμένη αναλογία, ώστε να προκύψουν στερεές διασπορές. Ως αποτέλεσμα επιτυγχάνεται περισσότερο από 95% κουρκουμινοειδή αυξημένης διαλυτότητας.

Χαρακτηριστικά
Κατασκευαστής Sky Premium Life
Barcodes 5200408700860
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.