Solgar Spirulina 750mg, 100tabs
Η σπιρουλίνα αποτελεί εξαιρετική πηγή πρωτεΐνης για φυτοφάγους | Τονώνει τον οργανισμό και συμβάλλει στην πρόκληση κορεσμού & αισθήματος πληρότητας.
Κωδικός: 119545
Barcode: 033984026605
Βάρος Συσκευασίας: 301gr
Εξαντλημένο
Η σπιρουλίνα αποτελεί εξαιρετική πηγή πρωτεΐνης για φυτοφάγους | Τονώνει τον οργανισμό και συμβάλλει στην πρόκληση κορεσμού & αισθήματος πληρότητας.
Solgar Spirulina 750mg, 100tabs
Solgar Spirulina 750mg, 100tabs

Solgar Spirulina 750mg

Solgar. Η επιστήμη της διατροφής

Σειρά Σούπερ Τροφών της Solgar

Solgar Spirulina. Σπιρουλίνα από τη Solgar

Η σπιρουλίνα (Arthrospira platensis) είναι ένας μικροσκοπικός φυτο-οργανισμός (άλγος) που προκύπτει από την φωτοσύνθεση και είναι πλούσια σε πρωτεϊνες (70%), αμινοξέα, βήτα καροτίνη, χλωροφύλλη, ίνες και ένα ευρύ φάσμα βιταμινών, μετάλλων και ιχνοστοιχείων. Είναι ένα δημοφιλές συμπλήρωμα διατροφής με λίγες θερμίδες που προτιμούν άτομα τα οποία ενδιαφέρονται για τη φυσική τους κατάσταση και τον έλεγχο του βάρους τους.

Το συμπλήρωμα διατροφής Spirulina της Solgar προέρχεται από υψηλής ποιότητας σπιρουλίνα η οποία καλλιεργείται στη Χαβάη χωρίς την χρήση φυτοφαρμάκων και τοξικών στοιχείων περιβαλλοντικής μόλυνσης.

Η Spirulina της Solgar παρέχει ένα ευρύ φάσμα διατροφικών στοιχείων. Είναι πλούσια σε πρωτεΐνες, βήτα καροτίνη, καροτενοειδή, χλωροφύλλη και πληθώρα βιταμινών, μετάλλων και ιχνοστοιχείων. Η σπιρουλίνα προλαβαίνει τη φθορά των μυών και προκαλεί κορεσμό και αίσθηση πληρότητας, μειώνοντας τα συμπτώματα βουλιμίας. Επίσης θεωρείται εξαιρετική πηγή πρωτεΐνης για τους φυτοφάγους.

H Spirulina της Solgar:

• Προκαλεί αίσθηση πληρότητας,
• Αποτελεί εξαιρετική πηγή πρωτεΐνης,
• Προλαβαίνει τη φθορά των μυών,
• Προσφέρει τόνωση στον οργανισμό.

Σε ταμπλέτες.

 

Σύνθεση: SPIRULINA 750 mg tablets. Ανά 1 ταμπλέτα παρέχει: Σπιρουλίνα (Arthrospira platensis) 750mg.

Ανάλυση θρεπτικών συστατικπών ανά ταμπλέτα:

Πρωτεΐνη 390mg.

Βήτα καροτίνη (1mg/ 3300IU) 1,5mg.

Ολικά καροτενοειδή 3,15mg.

Σημείωση: Τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή. Εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή έχετε κάποια πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν από τη λήψη.

Τρόπος Χρήσης: Λαμβάνεται ως συμπλήρωμα διατροφής για ενήλικες, 1-4 ταμπλέτες ημερησίως, κατά προτίμηση με τα γεύματα. Κατάλληλη για vegans.

Χαρακτηριστικά
Κατασκευαστής Solgar
Barcodes 033984026605
Προϊοντική Σειρά Φυτικά εκχυλίσματα (καφέ σειρά)
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.