Somatoline Cosmetic Amincissant Gel Frais 7 Nights Ultra Intensif, Εντατικό Αδυνάτισμα 7 Νύχτες, 400ml
Κωδικός: 156494
Barcode: 8002410065503
Βάρος Συσκευασίας: 636gr
Εξαντλημένο
Somatoline Cosmetic Amincissant Gel Frais 7 Nights Ultra Intensif, Εντατικό Αδυνάτισμα 7 Νύχτες, 400ml
Somatoline Cosmetic Amincissant Gel Frais 7 Nights Ultra Intensif, Εντατικό Αδυνάτισμα 7 Νύχτες, 400ml

Somatoline Cosmetic Amincissant Gel Frais 7 Nights Ultra Intensif, Εντατικό Αδυνάτισμα 7 Νύχτες

Η μέγιστη αδυνατιστική αποτελεσματικότητα έως και 1,6 cm σε μόνο 7 νύχτες*.
Διπλάσια αποτελεσματικότητα σε 4 εβδομάδες**.
Η νέα ενισχυμένη σύνθεση περιέχει το αποκλειστικό BioGelSlim7-complex ™, με υψηλή συγκέντρωση σε ενεργά συστατικά που έχουν ορατά αποτελέσματα, κλινικά αποδεδειγμένα μόλις σε 7 Νύχτες*. Η απαλή και καινοτόμος υφή Gel είναι ιδανική για μασάζ και κάνει την επιδερμίδα λεία και μεταξένια χάρη στα θαλάσσια άλατα. Το άρωμα θαλάσσης, προσφέρει μια ευχάριστη αίσθηση ευεξίας και φρεσκάδας στην επιδερμίδα.
Οι αξιολογήσεις της κλινικής μέτρησης έδειξαν ότι μέσω της συνεχούς και ορθής χρήσης και του μασάζ εφαρμογής, το προϊόν:
• ενεργεί στο τοπικό πάχος και στα περιττά υγρά, μειώνοντας την περιφέρεια της μέσης και των γοφών έως και 1,6 cm σε 7 νύχτες*
(μέση τιμή που επιτεύχθηκε σε 17 από τις 51 γυναίκες). Μέση τιμή σε 51 γυναίκες: 1,4 cm
• η αδυνατιστική αποτελεσματικότητα του προϊόντος διπλασιάζεται μετά από 4 εβδομάδες αγωγής. Μέση τιμή σε 51 γυναίκες: 3,3 cm (η μέτρηση πραγματοποιήθηκε στην περιοχή των γοφών).

Συνιστάται σε
? Γυναίκες με συσσωρευμένο, επιφανειακό τοπικό πάχος στην περιοχή των γοφών, των μηρών και της μέσης που επιθυμούν μια εντατική αγωγή με τα πρώτα αποτελέσματα σε μόλις 7 νύχτες, με ελαφριά υφή.

Μετά από λίγα λεπτά μασάζ ενδέχεται να νιώσετε μια αίσθηση ζέστης, συνοδευόμενη πιθανώς από ένα ελαφρύ επιφανειακό "τσίμπημα" και την εμφάνιση προσωρινής κοκκινίλας. Η εμφάνιση και η ένταση αυτών των συμπτωμάτων, συνδέονται με την ευαισθησία του κάθε ατόμου και φανερώνουν την καλλυντική δράση του προϊόντος. Αυτά τα συμπτώματα είναι παροδικά και δεν πρέπει να συγχέονται με δυσανεξία στο προϊόν.

Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.