Superfoods Memoact, Μνήμη 200ml
Κωδικός: 129550
Barcode: 5213006870026
Βάρος Συσκευασίας: 284gr
Εξαντλημένο
Superfoods Memoact, Μνήμη 200ml
Superfoods Memoact, Μνήμη 200ml

Superfoods Memoact

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ, ΜΝΗΜΗ, ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΤΟΝΩΣΗ

Το SUPERFOODS MemoACT περιέχει συμπυκνωμένα φυτικά εκχυλίσματα με ενεργά συστατικά σε ελεγμένη περιεκτικότητα και με τεκμηριωμένη δράση. Οι κόκκοι κακάο περιέχουν θεοβρωμίνη και συμβάλλουν στην υγιή νοητική λειτουργία και την ενίσχυση της μνήμης. Ο ελευθερόκοκκος είναι ένα σπάνιο βότανο και τεκμηριωμένο προσαρμοσιογόνο που προσφέρει πνευματική διαύγεια, δράση την οποία οφείλει κατά κύριο λόγο στις ελευθεροσίδες. Το πράσινο τσάι προέρχεται από το φυτό Camellia sinensis, κύρια συστατικά του οποίου είναι οι πολυφαινόλες και η καφεΐνη. Μελέτες αποδεικνύουν ότι συντελεί στη βελτίωση της λειτουργικής μνήμης. Ο καρπός του Ιπποφαούς είναι πηγή πλούσια σε βιταμίνη C, η οποία συμβάλλει στην καταπολέμηση οξειδωτικού στρες που δημιουργείται σε περιόδους αυξημένων πνευματικών απαιτήσεων.

ΤΟ MEMOACT ΤΗΣ SUPERFOODS

Το SUPERFOODS MemoACT περιέχει συμπυκνωμένα συστατικά τα οποία έχουν μακροχρόνια χρήση και τεκμηρίωση για τη συμβολή τους στην πνευματική διαύγεια, εγρήγορση και τη μνήμη. Η συνεργιστική δράση των φυτικών εκχυλισμάτων καθιστά το SUPERFOODS MemoACT ιδανικό για περιόδους αυξημένων πνευματικών απαιτήσεων και πνευματικής κόπωσης σε κάθε ηλικία.

Ενεργά Συστατικά ανά 10ml (Προτεινόμενη Ημερήσια Δόση):

Green Tea (Camellia sinensis) extract
(Polyphenols 10% min, Caffeine7% min)
140 mg
Cocoa Seed (Theobroma cacao) extract
(Theobromine 7% min)
69 mg
Sea Buckthorn (Hippophae rhamnoides) extract
(Ascorbic Acid 10% min)
69 mg
Eleutherococcus (Eleutherococcus senticosus) extract
(Eleutherosides 1,5 % min)
11 mg

Περιέχει Κακάο, Ελεθερόκοκκο, Ιπποφαές & Πράσινο Τσάι, για περιόδους αυξημένης πνευματικής κόπωσης & απαιτήσεων κάθε ηλικίας.

Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.