Solgar Zinc Picolinate 22mg, 100tabs
Στοιχειακός ψευδάργυρος σε πικολινική μορφή
Κωδικός: 123547
Barcode: 033984037250
Βάρος Συσκευασίας: 140gr
Σε απόθεμα
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 1 ΤΕΜΑΧΙΑ
- +
14,83 €
Στοιχειακός ψευδάργυρος σε πικολινική μορφή
Solgar Zinc Picolinate 22mg, 100tabs
Solgar Zinc Picolinate 22mg, 100tabs

Solgar Zinc Picolinate

Στοιχειακός ψευδάργυρος σε πικολινική μορφή η οποία θεωρείται η πλέον απορροφήσιμη, από την Solgar.

Ο ψευδάργυρος έχει πολλαπλές ευεργετικές ιδιότητες για τον οργανισμό, καθώς συμβάλλει στον μεταβολισμό των μακροθρεπτικών, στις φυσιολογικές διανοητικές λειτουργίες, στην σύνθεση του DNA και βοηθά στον μεταβολσιμό της βιταμίνης Α.

Χρήσιμος σε περιπτώσεις μη γονιμότητας στους άντρες, νευρικής ανορεξίας και διαφόρων περιπτώσεων φλεγμονών και λοιμώξεων, ρευματοειδούς αρθρίτιδας, ακμής, εκφύλισης της ωχράς κηλίδας και γεροντικής άνοιας. Αυξημένες ανάγκες υπάρχουν σε καταστάσεις εγκυμοσύνης, θηλασμού, εγχειρήσεων, τραυματισμών και αλκοολισμού.

Έλλειψη ψευδαργύρου παρουσιάζουν συχνά οι αλκοολικοί, οι φυτοφάγοι και τα άτομα της τρίτης ηλικίας. Υψηλές δόσεις ψευδάργυρου μπορούν να επηρεάσουν δυσμενώς τα επίπεδα χαλκού (και αντίστροφα). Παρόλο που οι επιστημονικές απόψεις σχετικά με την ιδανική αναλογία χαλκού-ψευδάργυρου διίστανται, για παρατεταμένες περιόδους χρήσης η αναλογία 1:7.5 και 1:10 χαλκού προς ψευδάργυρο είναι πιθανόν απαραίτητη.

Σε ταμπλέτες.

Σημείωση: Τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή. Εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή έχετε κάποια πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν από τη λήψη.

Σύνθεση: ZINC PICOLINATE 22mg tablets. 1 ταμπλέτα παρέχει: Ψευδάργυρος (Πικολινικός) 22mg.

Συσκευασία: 100 ταμπλέτες σε γυάλινο φιαλίδιο.

Για περισσότερες πληροφορίες: Επίσημο Website Εταιρίας: http://www.healthyme.gr

Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.