Uplab Dezinox Spray, 20ml
Κωδικός: 131510
Barcode: 4751008083132
Βάρος Συσκευασίας: 78gr
Εξαντλημένο
Uplab Dezinox Spray, 20ml
Uplab Dezinox Spray, 20ml

Uplab Dezinox Spray, Αντιμυκητιακό Σπρέυ Ποδιών

Σπρέυ για τη θεραπεία των μυκητιάσεων του δέρματος και των ονύχων, με παράλληλη δράση κατά της κακοσμίας. Πρόκειται για μια ιατροτεχνολογική φόρμουλα, στηριζόμενη σε κλινικές μελέτες και αποτελούμενη από άκρως φυτικά συστατικά, όπως tea tree oil, pine oil, peppermint oil, salvia extract και boric acid. 

Ενδείκνυται για την άμεση αντιμετώπιση και θεραπεία της κάθε μυκητίασης, χωρίς κορτικοστεροειδή, χωρίς συνθετικές φαρμακευτικές δραστικές, χωρίς παρενέργειες ή δερματικούς ερεθισμούς, με κλινική μελέτη άνω των 80 ασθενών και με άμεση δράση στις δυσάρεστες οσμές των ποδιών και των παπουτσιών.

Αξία των συστατικών του Dezinox spray:
Το pine oil έχει ισχυρές απολυμαντικές και αντιβακτηριακές ιδιότητες. Το peppermint oil με την μενθόλη αποτρέπει τη δυσοσμία και παράλληλα διαθέτει βακτηριοστατική, αντιική και αντιμικροβιακή δράση. Το salvia extract διαθέτει στυπτική, αντισηπτική, αντιιδρωτική και επουλωτική δράση. Το tea tree oil με τις ιδιαίτερες αντιμηκυτιασικές ιδιότητες, παρέχει παράλληλα αντιμολυσματική και αντιφλεγμονώδη προστασία. Τέλος, το boric acid ως φυσικό οξύ με υγροσκοπικές ιδιότητες διαθέτει αντισηπτική και μυκητοκτόνο δράση.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Περιεκτικότητα των συστατικών του Dezinox spray ανά δόση (1 ml προϊόντος):

Pine Oil (Ol. Pini)                                    10 mg
Peppermint Oil (Ol. Menthaepiperitae)    20 mg 
Salvia ectract (Ext. Salviae)                     50 mg
Boric Acid (Ac. Boricum)                         30 mg
Tea tree oil (Οl. Malaleuci)                        5 mg

Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.