Veggie Protein Bar Double Brownie Flavour, 50gr
Κωδικός: 157901
Barcode: 5901330074271
Βάρος Συσκευασίας: 284gr
Εξαντλημένο
Veggie Protein Bar Double Brownie Flavour, 50gr
Veggie Protein Bar Double Brownie Flavour, 50gr

Veggie Protein Bar
Double Brownie Flavour

Τι είναι το Olimp Veggie Protein Bar;

Το να είσαι vegan ή χορτοφάγος δεν σημαίνει ότι πρέπει να σταματήσεις τα γλυκά! Η Olimp παρουσιάζει με υπερηφάνεια το νέο της προϊόν στην αγορά τροφίμων. Αυτό είναι Veggie Protein Bar - μια μοναδική μπάρα υψηλής πρωτεΐνης χωρίς πρόσθετα ζωικά συστατικά. Χάρη στα μικροβιολογικά ελεγμένα συστατικά και την πρωτοποριακή τεχνολογία των εργαστηρίων της Olimp, το προϊόν αυτό συμπληρώνει την καθημερινή διατροφή σας με τη βέλτιστη δόση πλήρους πρωτεΐνης, υψηλής δόσης ινών και πάνω απ 'όλα υποκαθιστά τα γλυκά μία και καλή, χωρίς τον ελάχιστο κίνδυνο!

Γιατί να επιλέξετε Veggie Protein Bar;

Το Veggie Protein Bar είναι ένα προϊόν που συνίσταται κυρίως για vegans και τους χορτοφάγους που θέλουν να συμπληρώσουν την καθημερινή διατροφή τους με τη βέλτιστη δόση φυτικών πρωτεϊνών και φυτικών ινών. Λόγω της χαμηλής περιεκτικότητας σε ζάχαρη και λίγων γραμμαρίων κορεσμένων λιπών, το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια της περιόδου απώλειας βάρους και τη μείωση του σωματικού λίπους ως ασφαλής και υγιεινή εναλλακτική λύση για τα γλυκά. Είναι χωρίς γλουτένη και χωρίς λακτόζη, επομένως είναι ιδανικό για άτομα με τροφική δυσανεξία ή τροφικές αλλεργίες. Μικρό μέγεθος, τρεις εκπληκτικές γεύσεις και πάνω απ 'όλα φανταστικά συστατικά - επιλέξτε το Veggie Protein Bar και δοκιμάστε την πραγματική ισχύ που έρχεται κατευθείαν από τα φυτά!

  • Τέλειο υποκατάστατο για γλυκά και ανθυγιεινά σνακ
  • Συμπληρώνει την καθημερινή διατροφή σας με τη βέλτιστη δόση πρωτεϊνών και ινών
  • Υποστηρίζει την ανάπτυξη και τη διατήρηση της μυϊκής μάζας χάρη στην περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες

Το Veggie Protein Bar είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής και ως εκ τούτου δεν μπορεί να αντικαταστήσει μια υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή και έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Olimp συνιστά να τρώτε 1 μπαρ κατά τη διάρκεια της ημέρας - ανά πάσα στιγμή.

Φ

Χαρακτηριστικά
Κατασκευαστής Olimp
Barcodes 5901330074271
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.