Vican Promo Chewy Vites Πρόπολη & Εχινάκεια 60 Ζελεδάκια +ΔΩΡΟ Wise Land Παιδικό Σιρόπι Βοτάνων Για Το Ανοσοποιητικό, 120ml
Κωδικός: 155369
Barcode: 5204559000671
Βάρος Συσκευασίας: 650gr
Εξαντλημένο
Vican Promo Chewy Vites Πρόπολη & Εχινάκεια 60 Ζελεδάκια +ΔΩΡΟ Wise Land Παιδικό Σιρόπι Βοτάνων Για Το Ανοσοποιητικό, 120ml
Vican Promo Chewy Vites Πρόπολη & Εχινάκεια 60 Ζελεδάκια +ΔΩΡΟ Wise Land Παιδικό Σιρόπι Βοτάνων Για Το Ανοσοποιητικό, 120ml

Vican Promo Chewy Vites Πρόπολη & Εχινάκεια+
ΔΩΡΟ Wise Land Παιδικό Σιρόπι Βοτάνων Για Το Ανοσοποιητικό

Περιγραφή προϊόντος

Chewy Vites Βιταμίνες ζελεδάκια αρκουδάκια για τα παιδιά, δώρο Wise Land Παιδικό σιρόπι βοτάνων για το ανοσοποιητικό.

Chewy Vites με Πρόπολη και Εχινάκεια, μασώμενα φρουτώδη ζελεδάκια αρκουδάκια που συμβάλλουν στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού και προστατεύουν από τα κρυολογήματα, ιδιαίτερα την εποχή που τα παιδιά επιστρέφουν στο σχολείο και κατά τους χειμερινούς μήνες. Σε συνδυασμό με τη βιταμίνη C βοηθούν στη θωράκιση άμυνας του παιδικού οργανισμού.

Το παιδικό σιρόπι της wise land με βιταμίνη C, βασιλικό πολτό, και έναν μοναδικό συνδυασμό 7 βοτάνων είναι ιδανικό για το λαιμό και συμβάλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.  Με ευχάριστη γεύση κερασιού.

Πρόπολη

Οι Chewy Vites με Πρόπολη συμβάλλουν στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και προστατεύουν από τα κρυολογήματα, ιδιαίτερα την εποχή που τα παιδιά επιστρέφουν στο σχολείο αλλά και κατά τους χειμερινούς μήνες. 

Διατροφικές Πληροφορίες

Ένα ChewyVites αρκουδάκι με Πρόπολη & Εχινάκεια περιέχει 35mg Βιταμίνης C, Eχινάκεια και εκχύλισμα Πρόπολης.

Δείτε το Βίντεο

Βιταμίνη C

Έρευνες έχουν δείξει ότι το ασκορβικό οξύ (βιταμίνη C) μπορεί να λειτουργήσει ως ενισχυτικό του ανοσοποιητικού συστήματος και να βοηθήσει στην αποτελεσματική πρόληψη του κρυολογήματος. Έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες και συμβάλλει στην φυσιολογική λειτουργία του οργανισμού.

Βασιλικός Πολτός

Ο βασιλικός πολτός έχει πολλές αντικαρκινικές, αντιοξειδωτικές, αντιφλεγμονώδεις και αντιβακτηριδιακές ιδιότητες. Μειώνει την αρτηριακή πίεση και τα επίπεδα της χοληστερόλης. Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και βελτιώνει τον μεταβολισμό.

Φύλλα Ελιάς 

Η δράση των φύλλων της ελιάς οφείλεται στην ελαιοευρωπαΐνη. Πολλές έρευνες έχουν δείξει ότι έχει αντιοξειδωτικές, αντιφλεγμονώδεις, αντικαρκινικές, αντιμικροβιακές και αντι-ιϊκές ιδιότητες. Βοηθάει στη μείωση της χοληστερόλης και της αρτηριακής πίεσης.

Ιπποφαές 

Το ιπποφαές σχετίζεται με τη σωστή λειτουργία του ανοσοποιητικού και την αντιμετώπιση των φλεγμονών. Είναι μια πηγή βιταμινών C, A, E, β-καροτένιου αμινοξέων και λιπαρών οξέων. Χρησιμοποιείται για τη θεραπεία του άσθματος, των καρδιακών διαταραχών και της υψηλής χοληστερόλης. Επίσης έχει αντιβακτηριδιακές δράσεις καθώς καταπολεμά βακτήρια όπως Salmonella enterica, Escherichia coli και Staphylococcus aureus.

Εχινάκεια

Η Εχινάκεια ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και απομακρύνει τις ελεύθερες ρίζες. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την ταχύτερη αντιμετώπιση των συμπτωμάτων του κρυολογήματος και τη γρηγορότερη ανάρρωση του οργανισμού. Επίσης η κατανάλωση echinacea (μόλις εμφανιστούν τα πρώτα συμπτώματα του κρυολογήματος) μειώνει τόσο τη σοβαρότητα όσο και τη διάρκεια του κρυολογήματος και της γρίπης.

Τσουκνίδα

Η τσουκνίδα χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση προβλημάτων τόσο των μυών όσο και των αρθρώσεων. Βοηθάει στην αντιμετώπιση του εκζέματος, της αρθρίτιδας, της ουρικής αρθρίτιδας και της αναιμίας. Χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση προβλημάτων προστάτη. Το εκχύλισμα της τσουκνίδας μειώνει τη φλεγμονή και αφαιρεί τις τοξίνες από το αίμα.

Αγριοτριανταφυλλιά

Η αγριοτριανταφυλλιά, διαθέτει θεραπευτικές ιδιότητες απέναντι σε ένα μεγάλο φάσμα παθήσεων, συμπεριλαμβανομένων των φλεγμονών και των λοιμώξεων του ανοσοποιητικού. Βοηθάει στις διαταραχές του νεφρού, στην αρθρίτιδα, στους ρευματισμούς, στην ουρική αρθρίτιδα, στην ισχιαλγία, στον πυρετό, στα κρυολογήματα και στις μολυσματικές ασθένειες.

Χρήση - Δοσολογία

Chewy Vites

  • Παιδιά 1-3 ετών: 1 - 2 αρκουδάκια 

  • Παιδιά άνω των 4 ετών: 1 - 2 αρκουδάκια

Wise Land

  • Κατάλληλο για παιδιά από 1 έτους.

  • Ανακινήστε καλά πριν από κάθε χρήση.

  • Συνιστώμενη ημερήσια δόση: 1 κουταλάκι του γλυκού ημερησίως (1 κουταλάκι του γλυκού ~ 5ml).

 

Συστατικά

Chewy Vites
Sucrose, Glucose syrup, Water, Strawberry fruit juice, Gelling agent (Pectin), Black carrot juice, Acidity regulator (Citric acid), Flavouring, Echinacea purpurea extract, Propolis powder, Vitamin C (L-ascorbic acid), Sunflower oil, Anti-caking agent (Carnauba wax).

Wise Land
Νερό (Aqua), Γλυκερίνη (Glycerin), Εκχύλισμα από Φύλλα Ελιάς (Olea Europaea), Αγκινάρα (Cynara scolymus), Ιπποφαές (Hippophae rhamnoides) , Εχινάκεια (Echinacea angustifolia) , Βασιλικό Πολτό (Royal jelly), Τσουκνίδα (Urtica dioica), Φλαμουριά (Tilia europaea), Άγριο Τριαντάφυλλο (Rosa canina), Βιταμίνη C (Ascorbic Acid), Σορβικό Κάλιο(Potassium Sorbate), Κιτρικό Οξύ (Citric Acid), Κιτρικό Νάτριο (Sodium Citrate), Άρωμα κεράσι( cherry flavor).

Chewy Vites

Χωρίς: Γλουτένη, Ζελατίνη, Γενετικώς τροποποιημένους οργανισμούς (GMO free), Ζωικά συστατικά, Τεχνητές γεύσεις, Τεχνητά χρώματα, Γάλα, Σιτάρι, Σίκαλη, Αυγά, Ξηρούς καρπούς, Βρώμη, Τεχνητά γλυκαντικά, Συντηρητικά. 
Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης διατροφής. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου.
Αρ. Γνωστοπ. ΕΟΦ: 107025/ 15.12.2014
Ο αριθμός γνωστοποίησης στον ΕΟΦ δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας από τον EΟΦ.

Wise Land

Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. 
Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας.
Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.
Ο αριθμός γνωστοποίησης στον ΕΟΦ δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας από τον EΟΦ. The Greek National Organization for Medicines Reg.no is not a circulation permission number.

Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.