Vichy DERCOS Nutri-Reparateur Mask Μάσκα Θρέψης & Επανόρθωσης για γυναίκες με ξηρά, ταλαιπωρημένα & αδύναμα μαλλιά, 200ml
Κωδικός: 112796
Barcode: 3337871323783
Βάρος Συσκευασίας: 284gr
Εξαντλημένο
Vichy DERCOS Nutri-Reparateur Mask Μάσκα Θρέψης & Επανόρθωσης για γυναίκες με ξηρά, ταλαιπωρημένα & αδύναμα μαλλιά, 200ml
Vichy DERCOS Nutri-Reparateur Mask Μάσκα Θρέψης & Επανόρθωσης για γυναίκες με ξηρά, ταλαιπωρημένα & αδύναμα μαλλιά, 200ml

DERCOS

ΜΑΣΚΑ ΘΡΕΨΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗΣ

ΘΡΕΦΕΙ ΚΑΙ ΕΠΑΝΟΡΘΩΝΕΙ ΤΑ ΞΗΡΑ, ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΜΑ ΜΑΛΛΙΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΥΓΙΗ.

ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ; Για γυναίκες με ξηρά, ταλαιπωρημένα μαλλιά από τις εξωτερικές επιθέσεις, το βούρτσισμα, το styling και τις επαναλαμβανόμενες τεχνικές εργασίες. Παρέχει 2πλη δράση: θρέψη και επανόρθωση, μετατρέποντας έτσι ακόμα και τα πιο ξηρά και αδύναμα μαλλιά σε υγιή. Η δύναμη αναδόμησης οφείλεται στο σύμπλοκο κερατίνης και τον θρεπτικό πλούτο 3 φυτικών ελαίων.

Αληθινή εμπειρία θρέψης, η αποτελεσματική αυτή μάσκα αναδόμησης με 4 καλλυντικά δραστικά συστατικά με συμπληρωματικές ιδιότητες, διασφαλίζει το μέγιστο της θρέψης, χαρίζοντας απαλότητα στα μαλλιά και διευκολύνοντας το χτένισμα.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Για πρώτη φορά 2πλη δράση θρέψης και επανόρθωσης που επιδιορθώνει ακόμη και τα πιο ξηρά και αδύναμα μαλλιά σε υγιή.

- Η δράση αποκατάστασης βασίζετε στη δύναμη ενός κοκτέιλ από 5 αμινοξέα, φυσικών συστατικών της κερατίνης, που διαχέονται στην καρδιά της τρίχας αναδομούν την κερατίνη και γεμίζουν τα κενά στη δομή της τρίχας με νέο ζωτικό υλικό.

- Παράλληλα, 3 φυτικά έλαια επιλεγμένα για την υψηλή περιεκτικότητά τους σε Ωμέγα 3, 6 και 9 και τις θρεπτικές τους ιδιότητες, συμπληρώνουν την δράση. Τα ελαία αυτά ενυδατώνουν το τριχωτό της κεφαλής, θρέφουν, ενισχύουν και μαλακώνουν τα ξηρά και αδύναμα μαλλιά.

Εμπλουτισμένη και με αντηλιακά φίλτρα προστασίας UV, διασφαλίζει τη μέγιστη προστασία και λάμψη των βαμμένων μαλλιών.

Τα μαλλιά αναδομούνται σε βάθος και στην επιφάνεια μόνο με 10 εφαρμογές. Τα κατεστραμμένα μαλλιά γίνονται πιο λαμπερά, δυνατά και υγιή*. *Σαμπουάν + μάσκα μετά από 10 συνηθισμένα λουσίματα.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

- ΧΩΡΙΣ PARABEN

- Χωρίς χρωστικές

- Υποαλλεργικό

- Με χαμηλή περιεκτικότητα σε σιλικόνη

- Κατάλληλο για το ευαίσθητο τριχωτό

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ

Πλούσια και κρεμώδης, η υφή της είναι πραγματική απόλαυση για τα ταλαιπωρημένα μαλλιά. Με διακριτικό άρωμα ροζ λουλουδιών.

Άμεσο αποτέλεσμα: Μεταξένιο άγγιγμα και λάμψη.

Θρέφει & επανορθώνει κάνοντάς τα πιο όμορφα & υγιή χωρίς να τα βαραίνει.

Κατηγορίες Προϊόντος
Χαρακτηριστικά
Κατασκευαστής Vichy
Barcodes 3337871323783
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.