Vitabiotics Jointace Chondroitin, 30tabs
Κωδικός: 120303
Barcode: 5021265222407
Βάρος Συσκευασίας: 69gr
Σε απόθεμα
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2 ΤΕΜΑΧΙΑ
- +
17,60 €
Vitabiotics Jointace Chondroitin, 30tabs
Vitabiotics Jointace Chondroitin, 30tabs

Vitabiotics Jointace Chondroitin
Χονδροϊτίνη Γλυκοσαμίνη

Το συμπλήρωμα διατροφής JOINTACE Original (Chondroitin) της Vitabiotics περιέχει ανά δύο ταμπλέτες 1000mg θειικής γλυκοσαμίνης και 400mg θειικής χονδροϊτίνης. Η θειική γλυκοσαμίνη και η θειική χονδροϊτίνη αποτελούν δομικά συστατικά του χόνδρου των αρθρώσεων.

Η θειική γλυκοσαμίνη συμβάλλει στην κινητικότητα και την ευκαμψία των χόνδρων, των συνδέσμων και των τενόντων, ενώ παράλληλα μειώνει τον πόνο μέσω της μείωσης της φλεγμονής στα σημεία αυτά.

Η θειική χονδροϊτίνη συμμετέχει στη διατήρηση των λιπαντικών ιδιοτήτων στα υγρά των αρθρώσεων και εμποδίζει τη δράση ένζυμων που διασπούν το χόνδρο, συμβάλλοντας στην κινητικότητα, την ελαστικότητα και την ευκαμψία των αρθρώσεων.

Επίσης, είναι ισχυρό αντιφλεγμονώδες και συνεπώς μειώνει τον πόνο στις αρθρώσεις. Έχει αποδειχθεί ότι η θειική γλυκοσαμίνη και η θειική χονδροϊτίνη δρουν συνεργιστικά για να επιτύχουν την αναδόμηση και την επιδιόρθωση του χόνδρου. Στο JOINTACE Original (Chondroitin) περιέχεται επίσης ginger, που έχει αντιφλεγμονώδεις και αντιοξειδωτικές ιδιότητες συμβάλλοντας στη μείωση του πόνου, τη διατήρηση της κινητικότητας και την προστασία έναντι της δυσκαμψίας των αρθρώσεων. Οι βιταμίνες και τα μέταλλα συμβάλλουν στην καλή υγεία των αρθρώσεων μέσω της εμπλοκής τους στα μονοπάτια της φλεγμονής, μέσω της αντιοξειδωτικής τους δράσης ή μέσω της συμβολής τους στην υγεία των οστών και το μεταβολισμό του ασβεστίου.

Χαρακτηριστικά Σύνθεσης

- Συνεργιστική δράση θειικής γλυκοσαμίνης και θειικής χονδροϊτίνης
- Εκχύλισμα ginger με αντιφλεγμονώδη δράση

Προσοχή: η θειική γλυκοσαμίνη είναι ένα αμινοσάκχαρο και γι αυτό το λόγο δεν πρέπει να λαμβάνεται από διαβητικούς, εκτός αν αυτό γίνεται κατόπιν ιατρικής καθοδήγησης.

Η θειική γλυκοσαμίνη δεν πρέπει να λαμβάνεται από άτομα με αλλεργία στα θαλασσινά (προέλευση γλυκοσαμίνης και χονδροϊτίνης: οστρακοειδή).

Θρεπτική Αξία

Δύο ταμπλέτες παρέχουν:

Θειϊκή Γλυκοσαμίνη KCl 1000mg

Θειϊκή Χονδροϊτίνη 400mg

Βιταμίνη D3 (800IU) 20mg

Βιταμίνη E 40mg

Βιταμίνη C 60mg

Φυλλικό Οξύ 400mg

Βιταμίνη B12 20mg

Ψευδάργυρο 10mg

Μαγγάνιο 4mg

Χαλκό 1mg

Σελήνιο 120mg

Εκχύλισμα ρίζας Ginger ισοδύναμο με: 80mg

 

Δεν περιέχει

Συντηρητικά, γλουτένη, τεχνητά χρώματα, ζάχαρη, αλάτι ή μαγιά. Επίσης, δεν περιέχει φαρμακευτικές ουσίες ή ορμόνες.

 

Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.