Insupen Βελόνες για Πένα Ινσουλίνης 32G x 4mm, 100 τεμάχια
Κωδικός: 100313
Barcode: 5206694200466
Βάρος Συσκευασίας: 159gr
Εξαντλημένο
Insupen Βελόνες για Πένα Ινσουλίνης 32G x 4mm, 100 τεμάχια
Insupen Βελόνες για Πένα Ινσουλίνης 32G x 4mm, 100 τεμάχια

Insupen 32G x 4mm

Η ελευθερία να επιλέξετε τη σωστή βελόνα για εσάς!

Η πλήρης γκάμα βελονών πένας διατίθεται σε διάφορα μήκη (4 mm, 5 mm, 6 mm, 8 mm και 12 mm) και μεγέθη (29G, 30G, 31G, 32G), που σας παρέχουν την ελευθερία να επιλέξετε την ιδανική βελόνα για την ινσουλινοθεραπεία σας, ανάλογα με τις συμβουλές του ιατρού σας και τις συνήθειές σας ως προς τη χορήγηση.

Μια μικρότερη εξωτερική διάμετρος αντιστοιχεί σε μεγαλύτερο αριθμό G. Για το λόγο αυτό, η PiC κυκλοφόρησε τη βελόνα 32G με εξωτερική διάμετρο μόλις 0,23 mm.

Επίσης, χάρη στην τεχνολογία «λεπτού τοιχώματος», οι βελόνες Insupen διαθέτουν μειωμένο πάχος τοιχωμάτων, συνεπώς μεγαλύτερο εσωτερικό αυλό, που διευκολύνει τη χορήγηση.

Η γκάμα βελονών πένας φέρει χρωματική κωδικοποίηση, που επιτρέπει στα άτομα με διαβήτη και στους επαγγελματίες υγείας να αναγνωρίζουν το μέγεθος της βελόνας γρήγορα και εύκολα. Η χρωματική κωδικοποίηση εφαρμόζεται τόσο στο προϊόν (βελόνες και χαρτί) όσο και στη συσκευασία.

Η βελόνα πένας Pic Solution είναι προϊόν τελευταίας τεχνολογίας της PiC για υποδόρια χορήγηση.

Παρέχει στα άτομα με διαβήτη μια απλή λύση που διευκολύνει τη θεραπεία, μειώνοντας τις επιπτώσεις της στην καθημερινή ζωή.

Οι βελόνες πένας Insupen συμμορφώνονται με το πρότυπο EN ISO 11608-2:2012. Ανατρέξτε στο κουτί βελονών πένας για να δείτε τις συμβατές πένες χορήγησης ινσουλίνης.

Βελόνες πένας

Οι βελόνες Insupen για πένα είναι εξοπλισμένες με βελόνες PiC, οι οποίες είναι αποτέλεσμα έρευνας, τεχνογνωσίας και επαγγελματισμού της PiC.

Χάρη στη μειωμένη εξωτερική διάμετρο, τα λεπτότερα τοιχώματα και την επεξεργασία τους με λιπαντικό, οι βελόνες πένας Insupen παρέχουν λιγότερο επώδυνες ενέσεις.

Οι βελόνες πένας Insupen συνιστούν μια πλήρη γκάμα όσον αφορά στη διάμετρο και στο μήκος και μπορούν να χρησιμοποιηθούν με οποιαδήποτε τεχνική χορήγησης ινσουλίνης.

Διατίθενται σε 5 μήκη:

4 mm, 5 mm, 6 mm, 8 mm, 12 mm

και 4 διαμέτρους:

29G, 30G, 31G, 32G

Τεχνικά χαρακτηριστικά της γκάμας:

• Τριπλή λοξότμηση, που διευκολύνει τη διείσδυση στο δέρμα και ελαττώνει τον πόνο.

• Επεξεργασία αφαίρεσης ακίδων, στίλβωση και απόθεση λιπαντικού, μειώνοντας την αντίσταση κατά τη διείσδυση της βελόνας.

• Η μεγαλύτερη εσωτερική διάμετρος (λεπτό τοίχωμα) σας επιτρέπει να επιταχύνετε τη ροή ινσουλίνης, μειώνοντας έτσι τη διάρκεια της ένεσης.

• Το άκρο που προορίζεται για διείσδυση στο καπάκι του φυσιγγίου ινσουλίνης υποβάλλεται επίσης σε επεξεργασία ώστε να έχει κεκαμμένο άκρο, γεγονός το οποίο διευκολύνει την εισαγωγή της βελόνας και μειώνει την απελευθέρωση θραυσμάτων μέσα στο φυσίγγιο.

Η Pic Diabetes Care παρέχει απλές και καινοτόμες λύσεις που βοηθούν στη διαχείριση του διαβήτη και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής.

Βασίζεται σε τεχνολογικές λύσεις που ικανοποιούν όλα τα ποιοτικά πρότυπα, όσον αφορά τόσο στη θεραπεία (συσκευές χορήγησης ινσουλίνης: βελόνες πένας και σύριγγες) όσο και τον αυτοέλεγχο της γλυκόζης αίματος (σκαρφιστήρες).

Η χορήγηση της ινσουλίνης βασίζεται και στη βελόνα PIC, κάθε χαρακτηριστικό της οποίας έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να καθιστά τις ενέσεις άνετες και λιγότερο επώδυνες.

Η PiC εργάστηκε πάντοτε με αφοσίωση στον τομέα της τεχνολογικής έρευνας, προκειμένου να δημιουργήσει λεπτές βελόνες που βοηθούν στην ελάττωση του πόνου και του τραυματισμού του δέρματος, ενώ παράλληλα ο εσωτερικός αυλός βελτιστοποιεί τη ροή ινσουλίνης.

Η βελόνα διαθέτει άκρο με τριπλή λοξότμηση, το οποίο υποβάλλεται σε ειδική επεξεργασία που διασφαλίζει βέλτιστη διείσδυση.

Χάρη στην αφοσίωση και το ενδιαφέρον της για τις ανάγκες των ατόμων με σακχαρώδη διαβήτη, η PiC κράτησε τις υποσχέσεις της και δημιούργησε την

τεχνολογία Indolor® (λιγότερο επώδυνη χορήγηση).

Η εμπειρία και η ποιότητα καθιστούν αυτήν την γκάμα προϊόντων μια ολοκληρωμένη πρόταση στις ειδικές απαιτήσεις των ατόμων με σακχαρώδη διαβήτη, συμβάλλοντας στη βελτίωση της καθημερινότητάς τους.

Μειωμένη Εξωτερική Διάμετρος, Λεπτότερα Τοιχώματα & Επεξεργασία με Λιπαντικό για Λιγότερο Επώδυνες Ενέσεις.

Χαρακτηριστικά
Κατασκευαστής Pic Solution
Barcodes 5206694200466, 8003670916857, 8058090007432
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.