Frondis Solus V2 Test Strips Δοκιμαστικές Ταινίες Σακχάρου, 50 τεμάχια
Με Τεχνολογία Βιοαισθητήρων, Μεγάλες & Εύχρηστες.
Κωδικός: 101620
Barcode: 386116330508
Βάρος Συσκευασίας: 284gr
Σε απόθεμα
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 1 ΤΕΜΑΧΙΑ
- +
16,43 €
Με Τεχνολογία Βιοαισθητήρων, Μεγάλες & Εύχρηστες.
Frondis Solus V2 Test Strips Δοκιμαστικές Ταινίες Σακχάρου, 50 τεμάχια
Frondis Solus V2 Test Strips Δοκιμαστικές Ταινίες Σακχάρου, 50 τεμάχια

Frondis Solus V2 Test Strips

Στα τεχνολογικά πλεονεκτήματα του μετρητή SOLUS V2 περιλαμβάνεται η προηγμένη τεχνολογία ταινιών. Κατά την ανάπτυξη της δοκιμαστικής ταινίας SOLUS V2 αξιολογήθηκαν 5 στοιχεία: τεχνολογικά επιτεύγματα, δυνατότητες ελέγχου, μέγεθος ταινίας και ευκολία χρήσης.

Τεχνολογικά Επιτεύγματα

Ο μετρητής SOLUS σχεδιάστηκε με τεχνολογία βιοαισθητήρων, η οποία χρησιμοποιεί το ένζυμο οξειδάση της γλυκόζης για να διασπάσει τη γλυκόζη του αίματος. Η ίδια η ταινία περιέχει 4 απαγωγές, ενώ οι περισσότερες ταινίες που κυκλοφορούν σήμερα στην αγορά διαθέτουν μόνο 3 απαγωγές.

Πώς σας ωφελεί αυτό; Όσες περισσότερες απαγωγές περιέχει μια δοκιμαστική ταινία γλυκόζης, τόσες περισσότερες πληροφορίες και δεδομένα μπορούν να μεταδοθούν στο μετρητή. Αυτό είναι σημαντικό και παρουσιάζει πλεονεκτήματα ως προς την επίτευξη ενός καλύτερου, ακριβέστερου ελέγχου.

Π.χ.: Οι περισσότεροι ομιλούντες μετρητές στην αγορά σήμερα περιέχουν μόνο 3 απαγωγές. Εάν διαθέτετε ή εάν έχετε χρησιμοποιήσει στο παρελθόν ομιλούντα μετρητή, βασίζεστε πολύ στην ακρίβεια του ηχητικού αποτελέσματος. Δυστυχώς, οι περισσότεροι ομιλούντες μετρητές θα σας δώσουν ένα ΨΕΥΔΩΣ ΧΑΜΗΛΟ αποτέλεσμα εάν δεν έχετε επαρκή ποσότητα αίματος. Το SOLUS V2 είναι τόσο εξελιγμένο που σάς ενημερώνει σε ηχητική μορφή “Insufficient Blood, Please Test Again!” (Ανεπαρκής ποσότητα αίματος, επαναλάβετε τον έλεγχο!). ΔΕΝ θα οδηγήσει σε ΨΕΥΔΩΣ ΧΑΜΗΛΟ αποτέλεσμα, γεγονός που μειώνει τον κίνδυνο νοσηρότητας και θνησιμότητας.

Δράση Περιδίνησης SOLUS

Η δράση περιδίνησης είναι ένα ισχυρό ρεύμα που αντλεί αίμα από το σημείο του ελέγχου και το μεταφέρει γρήγορα στην ταινία. Αυτή η δράση οδηγεί σε ταχύτερα, ακριβέστερα αποτελέσματα και μειώνει τις πιθανότητες σφάλματος. Η ταχεία απορρόφηση του αίματος στη δοκιμαστική ταινία παρέχει τεράστιο όφελος για κάθε άτομο που πάσχει από νευροπάθεια και μπορεί να μειώσει κατά πολύ τον εκνευρισμό που μπορεί να αισθανθεί λόγω της αδυναμίας του να μεταφέρει την κατάλληλη ποσότητα αίματος στη δοκιμαστική ταινία.

Ικανότητες Ελέγχου

Η ταινία φτιάχτηκε έτσι, ώστε να αντλεί αίμα σε πολύ γρήγορο ρυθμό. Όταν η γλυκόζη αντιδρά με τα αντιδραστήρια στις δοκιμαστικές ταινίες, παράγεται ηλεκτρικό ρεύμα, το οποίο είναι ανάλογο με τη συγκέντρωση γλυκόζης στο δείγμα αίματος. Η συγκέντρωση γλυκόζης υπολογίζεται από το μετρητή και το ηλεκτρικό ρεύμα που μετρήθηκε. Κατά την επαφή, η ταινία και ο μετρητής λειτουργούν συνεργατικά, ώστε να σας παρέχουν μια μέτρηση παρόμοια με εκείνη της γλυκόζης αίματος που ανιχνεύεται στο πλάσμα σας.

Μέγεθος

Οι δοκιμαστικές ταινίες SOLUS V2 σχεδιάστηκαν έτσι, ώστε να είναι μεγάλες και εύχρηστες. Γνωρίζαμε ότι πολλοί ασθενείς πάσχουν από διαβητική νευροπάθεια και ότι ο χειρισμός των δοκιμαστικών ταινιών μπορεί να είναι δύσκολος. Η μεγαλύτερη ταινία συντελεί στη μείωση εκνευρισμού που μπορεί να δημιουργηθεί κατά τη διαδικασία του ελέγχου. Η φιάλη ταινιών διαθέτει επίσης μεγάλο στόμιο που διευκολύνει την πρόσβαση στις ταινίες.

Ευκολία Στη Χρήση

Όπως και η μεγάλη οθόνη στο μετρητή SOLUS V2, η ταινία φέρει σαφή σήμανση, ώστε να φαίνεται ποιο άκρο πρέπει να εισάγεται στο μετρητή και ποια πλευρά είναι η πάνω. Αυτά τα χαρακτηριστικά εξαλείφουν τη σύγχυση όταν είναι ώρα για τον έλεγχο.

Με Τεχνολογία Βιοαισθητήρων, Μεγάλες & Εύχρηστες.

Χαρακτηριστικά
Κατασκευαστής Frondis
Barcodes 386116330508
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.