Elgydium Pocket Medium Οδοντόβουρτσα Travel Size, 1τμχ
Οδοντόβουρτσα
Κωδικός: 109522
Barcode: 3577056007347
Βάρος Συσκευασίας: 34gr
Σε απόθεμα
- +
4,03 €
Elgydium Pocket Medium Οδοντόβουρτσα Travel Size, 1τμχ
Elgydium Pocket Medium Οδοντόβουρτσα Travel Size, 1τμχ

Elgydium Pocket Οδοντόβουρτσα Travel Size

Η ELGYDIUM Pocket είναι μία οδοντόβουρτσα τελείως διαφορετική από τις άλλες… Είναι πρακτική, καθώς «σπάει» και κλείνει πιάνοντας ελάχιστο χώρο και αυτό την κάνει ιδανική για τα ταξίδια μας.

Με ειδικό σχεδιασμό, για να «μαζεύεται» και να προστατεύονται οι ίνες της. Πολύ καλή και χρήσιμη επίσης, είναι και για επαγγελματίες που λείπουνε πολλές ώρες από το σπίτι και θέλουνε να έχουνε μια οδοντόβουρτσα πάντοτε μαζί τους στην τσάντα τους.

Όμως, τα προτερήματά της δε σταματάνε εκεί:

1. Έχει 2 μήκη θυσάνων (ίνες), κοντούς και ψηλούς, κάτι που της δίνει το διπλό πλεονέκτημα άψογου καθαρισμού της επιφάνειας του δοντιού αλλά και των μεσοδόντιων διαστημάτων .

2. Οι ίνες της έχουν τέλεια απόστρογγυλοποιημένες άκρες, οι οποίες προσφέρουν προστασία από ερεθισμούς στα ούλα και από φθορές στα δόντια μας, ενώ

3. Έχει ειδικό θερμοπλαστικό υλικό στην εργονομικά σχεδιασμένη λαβή της, που της δίνει την ικανότητα καλύτερου χειρισμού και κρατήματος χωρίς να γλιστράει από τα χέρια μας.

Κυκλοφορεί σε μέτρια σκληρότητα και σε τρία ζωντανά χρώματα (μπλε, μωβ και ροζ).

Τρόπος Χρήσης: Για την καθημερινή σας στοματική υγιεινή, βουρτσίστε τα δόντια σας για τουλάχιστον 3 λεπτά, μετά από κάθε γεύμα.

Χαρακτηριστικά
Κατασκευαστής Elgydium - Pierre Fabre Oral Care
Barcodes 3577056007347
Προϊοντική Σειρά Οδοντόβουρτσες
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.