Lanes Μαγνήσιο µε Βιταμίνη B6, 20 Αναβράζοντα Δισκία
Κωδικός: 111003
Barcode: 5201314060550
Βάρος Συσκευασίας: 118gr
Σε απόθεμα
- +
5,39 €
Lanes Μαγνήσιο µε Βιταμίνη B6, 20 Αναβράζοντα Δισκία
Lanes Μαγνήσιο µε Βιταμίνη B6, 20 Αναβράζοντα Δισκία

Lanes Magnesium + Vit B6

Για την υγεία των μυών

Με υπέροχη γεύση ροδάκινο

Το συμπλήρωμα διατροφής μαγνήσιο με βιταμίνη B6 από τα Lanes συνδυάζει το μέταλλο μαγνήσιο το οποίο έχει πολύπλευρο ρόλο στην καλή λειτουργία του οργανισμού, με τη βιταμίνη B6 που βοηθάει στην απορρόφησή του, στη δοσολογία που απαιτείται για την κάλυψη των ημερήσιων απαιτήσεων του οργανισμού.

Παράλληλα, καθώς τόσο το μαγνήσιο όσο και η βιταμίνη Β6 συμβάλλουν στην καλή λειτουργία του νευρικού συστήματος, την ομαλή ψυχολογική λειτουργία και δρουν χαλαρωτικά στον οργανισμό, αποτελεί έναν πολύτιμο σύμμαχο για την καταπολέμηση του άγχους και της κακοκεφιάς αλλά και του μυϊκού στρες.

Το μαγνήσιο συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία των μυών, επομένως μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπιση δημιουργίας μυϊκής κράμπας, στη σύνθεση πρωτεϊνών, στην ισορροπία ηλεκτρολυτών και στη φυσιολογική κατάσταση των οστών και των δοντιών ενώ μαζί με τη βιταμίνη B6 συμβάλλουν στην παραγωγή ενέργειας καθώς επίσης και στη μείωση της κούρασης & κόπωσης.

Η βιταμίνη Β6 συμβάλλει στη ρύθμιση της ορμονικής δραστηριότητας, στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού & στο σχηματισμό ερυθρών αιμοσφαιρίων. Έχει σημαντικό ρόλο στη σύνθεση των νευροδιαβιβαστών (η κύρια δράση της έγκειται στην παραγωγή της σεροτονίνης από το αμινοξύ τρυπτοφάνη στον εγκέφαλο) με αποτέλεσμα να έχει σημαντικό ρόλο στη ρύθμιση των νοητικών διαδικασιών και της καλής διάθεσης.

Πλεονεκτήματα Χρήσης

Προσφέρει τα συστατικά μαγνήσιο και βιταμίνη Β6 τα οποία είναι ιδιαίτερα σημαντικά για την καλή υγεία και τόνωση του οργανισμού καλύπτοντας τις διατροφικές ελλείψεις και τις ημερήσιες ανάγκες του οργανισμού.

Συνιστάται σε

Άτομα που αντιμετωπίζουν μυϊκές κράμπες και αθλητές, καθώς κράμπες και μουδιάσματα στα άκρα δημιουργούνται συχνά λόγω της έντονης άσκησης (κολύμπι, τρέξιμο κλπ.). Άτομα που διάγουν περιόδους έντονου στρες, άτομα με αναιμία λόγω ανεπάρκειας του οργανισμού σε βιταμίνη Β6, όσους καπνίζουν και καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες αλκοόλ που μειώνει τα αποθέματα της βιταμίνης B6 από τον οργανισμό, άτομα που ενδιαφέρονται για την καλή υγεία των δοντιών και των οστών τους.

Άτομα που αντιμετωπίζουν μυϊκές κράμπες και αθλητές καθώς κράμπες και μουδιάσματα στα άκρα δημιουργούνται συχνά λόγω της έντονης άσκησης (κολύμπι, τρέξιμο κλπ.). Άτομα που διάγουν περιόδους έντονου στρες, άτομα με αναιμία λόγω ανεπάρκειας του οργανισμού σε βιταμίνη Β6, όσους καπνίζουν και καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες αλκοόλ που μειώνει τα αποθέματα της βιταμίνης B6 από τον οργανισμό, άτομα που ενδιαφέρονται για την καλή υγεία των δοντιών και των οστών τους.

Προτεινόμενη Δοσολογία

Χρήση:

1 δισκίο την ημέρα διαλυμένο σε ένα ποτήρι νερό.

Συστήνεται η πρόσληψη του σκευάσματος το πρωί μετά το πρωινό γεύμα.

Σύνθεση

Κιτρικό οξύ, ανθρακικό μαγνήσιο, όξινο ανθρακικό νάτριο, σορβιτόλη, άρωμα ροδάκινο, σκόνη τεύτλων, ασπαρτάμη, ακεσουλφάμη Κ, ριβοφλαβίνη, βιταμίνη Β6.

Δεν περιέχει: Ζάχαρη, γλουτένη, συντηρητικά.

Έγκυες/Θηλάζουσες: Συμβουλευτείτε το γιατρό σας

Παιδιά: Συμβουλευτείτε το γιατρό σας.

Διαβητικοί: Δεν περιέχει ζάχαρη.

Χορτοφάγοι: Κατάλληλο για χορτοφάγους.

Ειδικές Προφυλάξεις: Πηγή φαινυλαλανίνης. Μπορεί να περιέχει ίχνη από γάλα.

Συμβάλλει στη Φυσιολογική Λειτουργία των Μυών, στην Καλή Λειτουργία του Νευρικού Συστήματος & την Ομαλή Ψυχολογική Λειτουργία.

Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.