Pharmasept Tol Velvet Intensive Hand Cream, 75ml
Κωδικός: 112193
Barcode: 5205122000494
Βάρος Συσκευασίας: 102gr
Σε απόθεμα
- +
5,68 €
Pharmasept Tol Velvet Intensive Hand Cream, 75ml
Pharmasept Tol Velvet Intensive Hand Cream, 75ml

Pharmasept Tol Velvet Intensive Hand Cream
Κρέμα Χεριών με Υαλουρονικό οξύ και Οξέα Φρούτων

Pharmasept Tol Velvet: Για την ολοκληρωμένη καθημερινή προσωπική υγιεινή

Pharmasept Tol Velvet Intensive Hand Cream. Κρέμα επανορθωτικής δράσης για σκληρά, σκασμένα ή ταλαιπωρημένα χέρια. Η ενυδατική της δράση προστατεύει τα χέρια από την ξηρότητα, το κρύο και τις κακουχίες, ενώ οι κερατολυτικοί παράγοντες προσφέρουν ένα ευεργετικό peeling που αποκαθιστά την επιδερμίδα και απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα.

Βαθειά ενυδάτωση

Χάρη στην προηγμένη της σύνθεση με Υαλουρονικο οξύ, Ουρία 10% και Αλλαντοΐνη, ενυδατώνει, αναπλάθει και επουλώνει ακόμα και τα πιο αφυδατωμένα και ταλαιπωρημένα χέρια, προσφέροντας εντατική φροντίδα με άμεσο αποτέλεσμα.

Ήπια απολέπιση

Τα οξέα φρούτων (ΑΗΑ) που περιέχει πραγματοποιούν ένα ευεργετικό peeling, ενώ με την κερατολυτική τους δράση, απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα, αποκαλύπτοντας μία πιο νεανική και υγιή επιδερμίδα.

Μαλακτική δράση

Τα εκχυλίσματα Calendula, Aloe Vera και Vitamin E καταπραΰνουν από ερεθισμούς και προσφέρουν βελούδινη απαλότητα. Παράλληλα, ενισχύουν την ανανέωση της επιδερμίδας και επαναφέρουν την ελαστικότητά της.

Κατάλληλη και για χιονίστρες

Τρόπος Χρήσης:

Χρησιμοποιήστε την καθημερινά σε στεγνό δέρμα. Απλώστε την κρέμα με απαλές κυκλικές κινήσεις. Απορροφάται άμεσα χωρίς να αφήνει λιπαρή αίσθηση.

Ελληνικό προϊόν

Yποαλλεργική σύνθεση - Κλινικά μελετημένη στο Νοσοκομείο Αττικόν

Δερματολογικά Ελεγμένο

Allergens / Parabens free

 

Κρέμα επανορθωτικής δράσης που ενυδατώνει ακόμα & τα πιο αφυδατωμένα χέρια, ενώ προσφέρει ένα ευεργετικό peeling που αποκαθιστά την επιδερμίδα & απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα.

Χαρακτηριστικά
Κατασκευαστής Pharmasept
Barcodes 5205122000494
Προϊοντική Σειρά Tol velvet
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.