Apivita Essential Oil Αιθέριο Έλαιο Ευκάλυπτος, 10ml
Κωδικός: 114305
Barcode: 5201279005030
Βάρος Συσκευασίας: 53gr
Σε απόθεμα
- +
6,30 €
Apivita Essential Oil Αιθέριο Έλαιο Ευκάλυπτος, 10ml
Apivita Essential Oil Αιθέριο Έλαιο Ευκάλυπτος, 10ml

100% βιολογικό αιθέριο έλαιο.

Η ελληνική λέξη "ευκάλυπτος" σημαίνει "καλά καλυμμένος", καθώς τα άνθη του είναι κρυμμένα σε μια μεμβράνη η οποία πέφτει καθώς μεγαλώνει. Ο ευκάλυπτος είναι γνωστός κυρίως για τις ιδιότητές του στο αναπνευστικό σύστημα.

Ομορφιά: Λιπαρότητα και ακμή. Σώμα: Αναπνευστικό σύστημα, διευκολύνει και απελευθερώνει την αναπνοή. Τόνωση του ανοσοποιητικού και προστασία από το κρυολόγημα.

Πνεύμα και Νους: Κατά της κούρασης. Κατά της αναποφασιστικότητας.

Συνδυάζεται με: Αγριοκυπάρισσο, λεβάντα, ματζουράνα, θυμάρι, λεμόνι, δενδρολίβανο, μέντα, γκρέιπφρουτ, κέδρος.

Τρόπος Χρήσης: Χρήση στην Αρωματοθεραπεία:

Ενδυνάμωση του οργανισμού σε περιπτώσεις γρίπης και κρυολογήματος: προσθέστε 2-3 σταγόνες αιθέριο έλαιο ευκαλύπτου σε βρασμένο νερό, καλύψτε το κεφάλι με μία πετσέτα και εισπνεύστε βαθιά μέχρι να σταματήσουν να υπάρχουν υδρατμοί. Προσθέστε 5 σταγόνες αιθέριο έλαιο ευκαλύπτου σε 10ml ελαίου καλέντουλα και κάντε μασάζ στο στήθος.

Για τον καθαρισμό της ατμόσφαιρας σε περίπτωση γρίπης: Προσθέστε 8 σταγόνες αιθερίου ελαίου ευκαλύπτου στην κεραμική συσκευή για αιθέρια έλαια.

Εντομοαπώθηση: προσθέστε 4 σταγόνες αιθέριο έλαιο ευκαλύπτου και 3 σταγόνες σιτρονέλλα essential oil στην κεραμική συσκευή αιθερίων ελαίων.

Διευκόλυνση αναπνοής ή στρες: εισπνεύστε 1-2 φορές κατευθείαν από το μπουκάλι του αιθερίου ελαίου ευκαλύπτου.

Μυϊκοί πόνοι: προσθέστε 5 σταγόνες αιθέριο έλαιο ευκαλύπτου σε 10ml ελαίου αμυγδάλου και κάντε μασάζ στην περιοχή.

Οδηγίες Χρήσης με Ασφάλεια: Aποφύγετε την επαφή με τα μάτια. Σε περίπτωση επαφής ξεπλύντε με άφθονο νερό. Μην τα καταναλώνετε για εσωτερική χρήση εκτός και αν έχετε τη συμβουλή γιατρού, φαρμακοποιού ή έμπειρου αρωματοθεραπευτή. Μην τα χρησιμοποιείτε αδιάλυτα στην επιδερμίδα. Κάντε τεστ αλλεργικής αντίδρασης. Μετά τη χρήση αιθερίων ελαίων εσπεριδοειδών αποφύγετε την έκθεση στον ήλιο ή solarium για 12 ώρες. Για χρήση κατά την εγκυμοσύνη ή το θηλασμό, συμβουλευτείτε τον γιατρό σας. Χρησιμοποιήστε τα με προσοχή σε παιδιά κάτω των 12 ετών. Κάποια έλαια είναι ακατάλληλα για μωρά και παιδιά.

Συστατικά: Eucalyptus Globulus (Leaf) Oil, Limonene. Μεικτό βάρος (g)=45.

Συσκευασία: Γυάλινο Φιαλίδιο 10ml.

Για περισσότερες πληροφορίες: Επίσημο Website Εταιρίας: http://www.apivita.com

100% βιολογικό, Με πολλαπλές ιδιότητες & δυνατότητες χρήσης, Ενισχύει το αναπνευστικό σύστημα, διευκολύνει & απελευθερώνει την αναπνοή,Τονώνει το ανοσοποιητικό & προστατεύει από το κρυολόγημα.

Χαρακτηριστικά
Κατασκευαστής Apivita
Barcodes 5201279005030
Προϊοντική Σειρά Essential Oil
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.