Solgar Psyllium Husks Fibre 500mg Φλοιός Ψύλλιου,200caps
Κωδικός: 119340
Barcode: 033984023154
Βάρος Συσκευασίας: 411gr
Σε απόθεμα
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2 ΤΕΜΑΧΙΑ
- +
22,44 €
Solgar Psyllium Husks Fibre 500mg Φλοιός Ψύλλιου,200caps
Solgar Psyllium Husks Fibre 500mg Φλοιός Ψύλλιου,200caps

Solgar. Η επιστήμη της διατροφής

Σειρά Φυτικών Ινών της Solgar.

Φυτικές Ίνες: Οι διατροφικές ίνες είναι ουσίες τις οποίες τα πεπτικά ένζυμα δεν μπορούν να διασπάσουν και να αξιοποιήσουν ως ενέργεια. Χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: τις υδατοδιαλυτές και τις μη υδατοδιαλυτές.

Οι ίνες παρέχουν κάποια διατροφικά στοιχεία, τα οποία μπορεί να αξιοποιήσει ο οργανισμός, αλλά η βασική λειτουργία τους είναι να καθαρίζουν τα έντερα και να δίνουν περισσότερο όγκο στα κόπρανα.

Φυτικές ίνες: Psyllium Husks Fibre της Solgar

Το συμπλήρωμα διατροφής Psyllium Husks Fibre της Solgar παρέχει φλοιό ψύλλιου σε σκόνη και συμβάλλει στον ομαλό καθαρισμό του εντερικού συστήματος χωρίς να ερεθίζει, καθώς διογκώνεται στο νερό και διατηρεί τα κόπρανα ένυδρα και μαλακά.

Επίσης αυξάνει το αίσθημα πληρότητας ενώ μειώνει την όρεξη, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στην προσπάθεια ελέγχου του βάρους.

Σε φυτοκάψουλες.

Σύνθεση: PSYLLIUM HUSKS FIBRE veg.caps. Ανά 1 φυτοκάψουλα παρέχει:

Φλοιός ψυλλίου σε σκόνη 500mg.

Σημείωση: Τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή. Εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή έχετε κάποια πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν από τη λήψη.

Τρόπος Χρήσης: Λαμβάνεται ως συμπλήρωμα διατροφής για ενήλικες, 1-2 φυτοκάψουλες ημερησίως, με 1 ποτήρι (250ml) νερό ή άλλο υγρό, κατά προτίμηση σε απόσταση από τα γεύματα. Κατάλληλο για vegans.

Συσκευασία: 200 φυτικές κάψουλες σε γυάλινο φιαλίδιο.

Για περισσότερες πληροφορίες: Επίσημο Website Εταιρίας: http://www.healthyme.gr

Συμβάλλει στον ομαλό καθαρισμό του εντερικού συστήματος χωρίς να ερεθίζει καθώς διογκώνεται στο νερό & διατηρεί τα κόπρανα ένυδρα & μαλακά,Μειώνει την όρεξη & αυξάνει το αίσθημα πληρότητας.

Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.