Gehwol Med Deodorant Foot Cream, 75ml
Κωδικός: 120227
Barcode: 4013474117255
Βάρος Συσκευασίας: 115gr
Σε απόθεμα
- +
7,31 €
Gehwol Med Deodorant Foot Cream, 75ml
Gehwol Med Deodorant Foot Cream, 75ml Gehwol Med Deodorant Foot Cream, 75ml

Gehwol Med Deodorant Foot Cream
Αποσμητική Κρέμα Ποδιών

Ολοκληρωμένη σειρά προστασίας και περιποίησης από την GEHWOL, για την υγεία των ποδιών σας!

Φροντίζουμε τα πόδια μας όπως τους αξίζει! Τα πόδια μας καταπονούνται ιδιαίτερα στη διάρκεια της ημέρας, καθώς φέρουν το «βάρος» κάθε δραστηριότητάς μας. Επομένως, έχουμε ένα λόγο παραπάνω να τους παρέχουμε συστηματικά και με συνέπεια τη φροντίδα που χρειάζονται ώστε να αποφεύγουμε παθήσεις και να τους εξασφαλίζουμε ομορφιά και υγεία!

Gehwol med - Η θεραπευτική σειρά της GEHWOL.

Gehwol med Deodorant Foot Cream - Αποσμητική, μη λιπαρή κρέμα ποδιών, με 24ωρη αποτελεσματική προστασία ενάντια στην κακοσμία.

Προστατεύει και καταπολεμά δραστικά την κακοσμία που προκαλούν βακτηρίδια και μύκητες στο δέρμα των ποδιών. Επιπλέον, χάρη στο οξείδιο του ψευδαργύρου που περιέχει δρα επουλωτικά και ενάντια στις φλεγμονές, αποτρέπει τον κνησμό, φροντίζει, αναζωογονεί, μαλακώνει & χαρίζει υγρασία στο ευαίσθητο δέρμα των ποδιών, ενώ λειτουργεί και ως το καλύτερο αντισηπτικό.

Τα συστατικά του από Έλαιο Manuka, Έλαιο Jojoba, Αλόη Βέρα και οξείδιο του ψευδαργύρου, με την καθημερινή χρήση, συμβάλλουν στην οριστική εξάλειψη του προβλήματος.

Με ευχάριστο άρωμα.

Δερματολογικά ελεγμένο προϊόν.

Σημείωσεις: 1. Ο σχηματισμός των κάλων εκτός του ότι μας ενοχλεί αισθητικά, πολλές φορές προκαλεί και πόνο. Προσοχή όμως, σε καμία περίπτωση μην επιχειρήσετε μόνοι σας να τους αφαιρέσετε «κόβοντάς» τους! Είναι κάτι που μπορεί να προκαλέσει σοβαρό τραυματισμό! Αντιμετωπίστε το με τη χρήση των ειδικών επικαλυμμάτων ενώ για δύσκολες περιπτώσεις απευθυνθείτε σε εξειδικευμένους γιατρούς. 2. Είναι κατάλληλη για άτομα που πάσχουν από σακχαρώδη διαβήτη.

Σημαντικό: Σε κάθε περίπτωση που διαπιστώσετε σημάδια στο δέρμα ή στα νύχια, παραμορφώσεις των δακτύλων ή των νυχιών, επίμονους πόνους στα πόδια ή οτιδήποτε που κρίνετε ανησυχητικό, απευθυνθείτε σε ειδικό ιατρό, ποδολόγο, δερματολόγο ή ορθοπεδικό.

Τρόπος χρήσης: Επαλείψτε και απλώστε την κρέμα στο δέρμα με κυκλικές κινήσεις, 1-2 φορές ημερησίως.

Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.