Protexin Lepicol, 180gr
Κωδικός: 120298
Barcode: 5028523003662
Βάρος Συσκευασίας: 270gr
Σε απόθεμα
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2 ΤΕΜΑΧΙΑ
- +
13,96 €
Protexin Lepicol, 180gr
Protexin Lepicol, 180gr

LEPICOL

Lepicol , 180gr -0

Το Lepicol αποτελεί ένα μοναδικό συνδυασμό φλοιού ψύλλιου, προβιοτικών και πρεβιοτικών. Ο φλοιός ψύλλιου είναι πλούσιος σε φυτικές διαλυτές ίνες και έχει την ιδιότητα, διαλυόμενος σε νερό, να μετατρέπεται σε gel με αποτέλεσμα να αυξάνει τον όγκο, τη συνοχή και την υγρασία του άχρηστου υλικού στο εσωτερικό του εντέρου.

Με τον τρόπο αυτό η κίνηση στο εσωτερικό του εντέρου και η αποβολή των περιττωμάτων ομαλοποιείται, γίνεται πιο εύκολα και χωρίς προσπάθεια, πόνο ή ερεθισμό. Τα προβιοτικά που περιέχονται στο Lepicol είναι 5 διαφορετικά είδη λακτοβακίλλων, τα οποία ενισχύουν τα επίπεδα των φιλικών βακτηρίων στο έντερο συμβάλλοντας στην ισορροπία της μικροχλωρίδας του εντέρου και συνεπώς στη διατήρηση της υγείας και της σωστής λειτουργίας του.

Το Lepicol περιέχει επιπλέον ινουλίνη (πρεβιοτικό), ολιγοσακχαρίτης που λειτουργεί συνεργιστικά με τους λακτοβάκιλλους ενισχύοντας τον αριθμό και τη δράση τους στο έντερο. Τα συστατικά του προέρχονται από φυσικές πηγές και δεν απορροφούνται από τον οργανισμό αλλά φτάνουν και δρουν κατευθείαν στο έντερο και βοηθούν στη σωστή του λειτουργία χωρίς να προκαλούν ερεθισμούς.

Επιστημονικές έρευνες έχουν δείξει ότι άτομα που κατανάλωναν ψύλλιο παρατήρησαν σημαντική βελτίωση σε περιπτώσεις δυσκοιλιότητας, κολίτιδας, συνδρόμου ευερέθιστου εντέρου, αιμορροΐδων και διάρροιας.

Τα προβιοτικά Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus plantarum και Bifidobacterium bifidum έχουν χρησιμοποιηθεί με επιτυχία σε περιπτώσεις ασθενών με σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου και διάρροια.

Χαρακτηριστικά Σύνθεσης

- 100% φυσικό φυτικό προϊόν

- Δεν προκαλεί συσπάσεις

- Δεν προκαλεί ερεθισμούς

- Δεν προκαλεί εθισμό

- Δεν εμποδίζει την απορρόφηση μικροσυστατικών

- Κατάλληλο για μακροχρόνια χρήση

- Κατάλληλο για χορτοφάγους

- Κατάλληλο για διαβητικούς και παιδιά

- Κατάλληλο κατά την εγκυμοσύνη

Θρεπτική Αξία

Το Lepicol περιέχει:

Φλοιό Ψύλλιου (psyllium)

Ινουλίνη

Καλλιέργειες προβιοτικών : Lactobacillus plantarum, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus bulgaricus, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium bifidum

Δεν περιέχει

Γλουτένη, σιτηρά, γαλακτοκομικά ή γενετικά μεταλλαγμένα συστατικά.

Συνδυασμός φλοιού ψύλλιου, προβιοτικών και πρεβιοτικών,διατήρηση της υγείας του εντέρου.

Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.