Apivita Mens Care Gel με Κέδρο & Πρόπολη, 50ml
Κρέμα - gel ενυδάτωσης με δροσερή, μη λιπαρή υφή, Με κέδρο & πρόπολη
Κωδικός: 121755
Barcode: 5201279008017
Βάρος Συσκευασίας: 128gr
Σε απόθεμα
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2 ΤΕΜΑΧΙΑ
- +
15,33 €
Κρέμα - gel ενυδάτωσης με δροσερή, μη λιπαρή υφή, Με κέδρο & πρόπολη
Apivita Mens Care Gel με Κέδρο & Πρόπολη, 50ml
Apivita Mens Care Gel με Κέδρο & Πρόπολη, 50ml

Apivita Mens Care Gel με Κέδρο & Πρόπολη

Κρέμα - gel ενυδάτωσης με δροσερή, μη λιπαρή υφή

92% φυσική σύνθεση.

Το εκχύλισμα σημύδας αυξάνει την ενυδάτωση της επιδερμίδας έως 25% (in vivo μελέτη, 10 άνδρες, χρήση κρέμας μια φορά την ημέρα για 2 εβδομάδες) και σε συνδυασμό με την αλόη δροσίζει και τονώνει την επιδερμίδα. Το βάλσαμο περιποιείται την επιδερμίδα και αποτρέπει τη δημιουργία ερεθισμών. Το κάρδαμο, η πρόπολη και η ελιά προστατεύουν από την πρόωρη γήρανση της επιδερμίδας που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες και οι περιβαλλοντικοί ρύποι (καυσαέριο, καπνός τσιγάρου, βαρέα μέταλλα κ.α.). Δραστικό μίγμα 4 αιθερίων ελαίων (κέδρος, κάρδαμο, λεμόνι, φασκόμηλο) δρά κατά του άγχους και της κούρασης, έχει αντιοξειδωτικές και αντισηπτικές ιδιότητες και αναζωογονεί την επιδερμίδα.

Δεν περιέχονται χημικά συστατικά που έχουν κατηγορηθεί για αρνητικές επιδράσεις στην υγεία ή το περιβάλλον. Χωρίς: Parabens, Silicones, Propylene Glycol, Alcohol, and Mineral Oil.

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΗ.

Τρόπος Χρήσης: Με το μπάνιο λόγω του ζεστού νερού η επιδερμίδα αφυδατώνεται και δημιουργείται αίσθηση τραβήγματος. Χρησιμοποιώντας την κρέμα-gel μετά το μπάνιο, θα νιώσετε την επιδερμίδα σας και πάλι άνετη και ενυδατωμένη χωρίς ίχνος λιπαρότητας. Απλώστε σε καθαρό πρόσωπο και λαιμό πρωί ή και βράδυ, αποφεύγοντας την περιοχή γύρω από τα μάτια. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και μετά το ξύρισμα. Μόνο για εξωτερική χρήση.

Συστατικά: Η Men’s Care Κρέμα - Gel Ενυδάτωσης έχει πλούσια φυσική σύνθεση και περιέχει 92% φυσικά συστατικά. ΜΕ: Πρόπολη, Αλόη*, Δασική Οξιά*, Ελιά*, Σημύδα, Κάρδαμο, Λάδι αμυγδάλου, Αιθέριο έλαιο κάρδαμου*, Αιθέριο έλαιο φασκόμηλου*, Αιθέριο έλαιο λεμονιού*, Αιθέριο έλαιο κέδρου*. Το νερό έχει αντακατασταθεί με έγχυμα από κάρδαμο*. *(Από πιστοποιημένες βιολογικές καλλιέργειες).

Συσκευασία: Χάρτινη συσκευασία με Φιαλίδιο των 50ml.

Για περισσότερες πληροφορίες: Επίσημο Website Εταιρίας: http://www.apivita.com

Με αντιοξειδωτικές & αντισηπτικές ιδιότητες, Δροσίζει, αναζωογονεί & τονώνει την επιδερμίδα, Αποτρέπει τη δημιουργία ερεθισμών,Προστατεύει από την πρόωρη γήρανση.

Χαρακτηριστικά
Κατασκευαστής Apivita
Barcodes 5201279008017
Προϊοντική Σειρά Men's Care
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.