Pharmasept Cleria Face Cleansing & Demake-up Foam, 150 ml
Κωδικός: 122788
Barcode: 5205122001194
Βάρος Συσκευασίας: 250gr
Εξαντλημένο
Pharmasept Cleria Face Cleansing & Demake-up Foam, 150 ml
Pharmasept Cleria Face Cleansing & Demake-up Foam, 150 ml

Pharmasept Cleria Face Cleansing & Demake-Up Foam
Απαλός Αφρός Καθαρισμού Προσώπου & Ντεμακιγιάζ

Απαλός αφρός καθαρισμού & ντεμακιγιάζ για κάθε τύπο επιδερμίδας, με σύνθεση χωρίς σαπούνι & SLES/SLS, ειδικά μελετημένη για καθημερινή χρήση

Οι ήπιοι καθαριστικοί παράγοντες ανοίγουν τους πόρους και απομακρύνουν αποτελεσματικά ρύπους και μακιγιάζ χωρίς να ξηραίνουν ή να ερεθίζουν το δέρμα. Παράλληλα, τα ενυδατικά και καταπραϋντικά συστατικά αποκαθιστούν την ισορροπία υγρασίας στο δέρμα, ανακουφίζουν από ερεθισμούς και αναζωογονούν την επιδερμίδα.

Απαλός καθημερινός καθαρισμός
Οι ήπιοι καθαριστικοί παράγοντες καθαρίζουν απαλά χωρίς να αφυδατώνουν την επιδερμίδα, απελευθερώνουν τους πόρους και εμποδίζουν την ανάπτυξη βακτηριδίων.

Ενυδάτωση και ελαστικότητα
Η Βιταμίνη F (ω3-ω6 λιπαρά οξέα) σφραγίζει την απαραίτητη υγρασία για το δέρμα και χαρίζει ελαστικότητα. Σε συνδυασμό με την Ουρία, την Προβιταμίνη Β5 και τον ενυδατικό παράγοντα Sodium PCA, βοηθά την επιδερμίδα να διατηρείται ενυδατωμένη και υγιής.

Καταπραϋντική και απαλυντική δράση
Το συμπυκνωμένο εκχύλισμα Aloe Vera αποτελεί πηγή βιταμινών, μετάλλων & ιχνοστοιχείων, προσφέροντας μοναδική καταπραϋντική δράση κατά των ερεθισμών. Η Αλλαντοΐνη ενισχύει την ανάπλαση και αποκαθιστά την υγιή όψη της επιδερμίδας.

Δερματολογικά / Υποαλλεργικά ελεγμένο

Οδηγίες Χρήσης

Χρησιμοποιήστε καθημερινά πρωί ή/και βράδυ. Απλώστε μια ποσότητα στη παλάμη σας και κάντε ελαφρύ μασάζ σε βρεγμένη επιδερμίδα. Ξεβγάλετε καλά με άφθονο νερό.

Χαρακτηριστικά
Κατασκευαστής Pharmasept
Barcodes 5205122001194
Προϊοντική Σειρά Cleria
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.