Solgar Multiple Fibre Formula, 120caps
Φόρμουλα Με Φυτικές Ίνες Κατά Της Δυσκοιλιότητας
Κωδικός: 122843
Barcode: 033984017870
Βάρος Συσκευασίας: 284gr
Εξαντλημένο
Φόρμουλα Με Φυτικές Ίνες Κατά Της Δυσκοιλιότητας
Solgar Multiple Fibre Formula, 120caps
Solgar Multiple Fibre Formula, 120caps

Solgar Multiple Fibre Formula

Σειρά Φυτικών Ινών της Solgar.

Φυτικές Ίνες: Οι διατροφικές ίνες είναι ουσίες τις οποίες τα πεπτικά ένζυμα δεν μπορούν να διασπάσουν και να αξιοποιήσουν ως ενέργεια. Χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: τις υδατοδιαλυτές και τις μη υδατοδιαλυτές.

Οι ίνες παρέχουν κάποια διατροφικά στοιχεία, τα οποία μπορεί να αξιοποιήσει ο οργανισμός, αλλά η βασική λειτουργία τους είναι να καθαρίζουν τα έντερα και να δίνουν περισσότερο όγκο στα κόπρανα.

Solgar Multiple Fibre Formula

Το συμπλήρωμα διατροφής Multiple Fibre Formula της Solgar παρέχει υδατοδιαλυτές φυτικές ίνες από πίτουρο βρώμης, πηκτίνη μήλου, πηκτίνη γκρέιπφρουτ και μη υδατοδιαλυτές φυτικές ίνες από λιναρόσπορο και φλοιό από σπόρους ψυλλίου (pshyllium husks).

Χρήσιμη σε περιπτώσεις δυσκοιλιότητας, ελέγχου του βάρους, εκκολπωματίτιδος, ρύθμισης των επιπέδων σακχάρου και της υψηλής χοληστερόλης του αίματος. Δεσμεύει βαρέα μέταλλα και προστατεύει από νεοπλασίες του παχέως εντέρου.

Σε φυτοκάψουλες.

Σύνθεση: MULTIPLE FIBRE FORMULA veg.caps. Ανά 1 φυτοκάψουλα παρέχει:

Φόρμουλα φυτικών ινών 500mg (0,5g).

Παρεχόμενη από:

- Υδατοδιαλυτές φυτικές ίνες:

Βρώμη 100mg.

Πηκτίνη μήλου 100mg.

Πηκτίνη από γκρέιπφρουτ 100mg.

- Αδιάλυτες φυτικές ίνες:

Λινέλαιο 100mg.

Φλοιός ψυλλίου 100mg.

Σημείωση: Τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή. Εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή έχετε κάποια πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν από τη λήψη.

Τρόπος Χρήσης: Λαμβάνετε 1 - 6 φυτοκάψουλες ημερησίως, με ένα μεγάλο ποτήρι νερό (250ml) κατά τη διάρκεια της ημέρας, κατά προτίμηση σε απόσταση από τα γεύματα. Κατάλληλο για vegans.

Συσκευασία: 120 φυτικές κάψουλες σε γυάλινο φιαλίδιο.

 

Παρέχει υδατοδιαλυτές & μη υδατοδιαλυτές φυτικές ίνες,Για περιπτώσεις δυσκοιλιότητας, ελέγχου του βάρους, εκκολπωματίτιδος, ρύθμισης των επιπέδων σακχάρου & της υψηλής χοληστερόλης του αίματος.

Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.