Elgydium Arthrodont Μouthwash, 300 ml
Κωδικός: 126190
Barcode: 3577056009723
Βάρος Συσκευασίας: 284gr
Εξαντλημένο
Elgydium Arthrodont Μouthwash, 300 ml
Elgydium Arthrodont Μouthwash, 300 ml

Elgydium Arthrodont Μouthwash

Στοματικό διάλυμα για ούλα με πόνο και φλεγμονή. Η ουλίτιδα χαρακτηρίζεται από φλεγμονή των ούλων, η οποία εμφανίζεται με πρήξιμο ή ερυθρότητα και μερικές φορές συνοδεύεται από πόνο και αιμορραγία κατά το βούρτσισμα. Εάν δε θεραπευτεί, η ουλίτιδα μπορεί να οδηγήσει στο μέλλον σε κινητικότητα ή και σε απώλεια των δοντιών.

Η κακή στοματική υγιεινή έχει σαν αποτέλεσμα την εμφάνιση και γρήγορη ανάπτυξη οδοντικής πλάκας, η οποία είναι υπεύθυνη για τη φλεγμονή. Έτσι τα ούλα γίνονται ευαίσθητα και το βούτσισμα επώδυνο. Το στοματικό διάλυμα Arthrodont περιέχει ένα φυτικό αντιφλεγμονώδη παράγοντα την Ενοξολόνη, η οποία προέρχεται από εκχύλισμα γλυκίριζας και είναι γνωστή για τις καταπραϋντικές και επουλωτικές της ιδιότητες.

Χάρη στις ιδιότητες των δραστικών του συστατικών και στη δράση της ενοξολόνης, το στοματικό διάλυμα Arthrodont παρέχει αποτελεσματική στοματική υγιεινή και προστασία, ενώ συμβάλλει στην αντιμετώπιση των ερεθισμένων ούλων και στην μείωση της φλεγμονής τους, επαναφέροντάς τα στην υγιή τους κατάσταση και διατηρώντας τα στο φυσιολογικό ροζ χρώμα τους. Σε συνδυασμό με ένα σωστό βούρτσισμα, πετυχαίνουμε να έχουμε γερά ούλα και δόντια. Ιδανικό για περιοχές δύσκολα προσβάσιμες, όπως τα μεσοδόντια διαστήματα, για τεχνητές οδοντοστοιχίες και ορθοδοντικούς μηχανισμούς, σιδεράκια ή και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Τρόπος Χρήσης - Δοσολογία: Το στοματικό διάλυμα Arthrodont είναι ένα διάλυμα έτοιμο προς χρήση. Μετά το βούρτσισμα των δοντιών σας κάνετε στοματικές πλύσεις με 15ml διαλύματος για 30 δευτερόλεπτα, 2 με 3 φορές την ημέρα. Το ιδιαίτερό του άρωμα αφήνει μία μοναδική αίσθηση φρεσκάδας. Για καθημερινή χρήση. Μην το καταπίνετε. Μην ξεβγάζετε μετά τη χρήση. Μόνο για εξωτερική χρήση. Να μη χρησιμοποιείται από παιδιά κάτω των 6 ετών.

Για περισσότερες πληροφορίες: Επίσημο Website Εταιρίας: http://laboratoireselgydium.mon-partenaire-sante.com/ http://109.73.74.53/~wwwstoma/index.php/products

Στοματικό διάλυμα για ούλα με πόνο και φλεγμονή, συμβάλλει στην αντιμετώπιση των ερεθισμένων ούλων και στην μείωση της φλεγμονής τους.

Χαρακτηριστικά
Κατασκευαστής Elgydium - Pierre Fabre Oral Care
Barcodes 3577056001673, 3577056009723
Προϊοντική Σειρά Eludril- Στομ.Διαλυματα
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.