Igactive Flu Multi, 30caps
Πολυβιταμινούχο συμπλήρωμα διατροφής.
Κωδικός: 128669
Barcode: 5201938300018
Βάρος Συσκευασίας: 57gr
Εξαντλημένο
Πολυβιταμινούχο συμπλήρωμα διατροφής.
Igactive Flu Multi, 30caps
Igactive Flu Multi, 30caps

IGACTIVE Flu Multi Πολυβιταμινούχο συμπλήρωμα διατροφής 30 κάψουλες

Το πολυβιταμινούχο συμπλήρωμα διατροφής IgActive Flu Multi είναι ένα εξειδικευμένο συμπλήρωμα διατροφής που συμβάλλει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος. Καταπολεμά το αίσθημα κούρασης που συνοδεύει τη γρίπη, την ίωση και το κοινό κρυολόγημα. Είναι πλούσιο σε βιταμίνες και μέταλλα για την αναπλήρωση του οργανισμού. Με ουσίες όπως Πρωτόγαλα, Ginseng και Συνένζυμο Q10 μπορεί και καταπολεμά το κρυολόγημα ή την ίωση τονώνοντας το ανοσοποιητικό σας σύστημα.

Συστατικά του IgActive Flu Multi που βοηθούν στο κρυολόγημα

  • Πρωτόγαλα (102mg): Το Πρωτόγαλα είναι το γαλακτώδες υγρό που παράγεται από τους μαστούς των αγελάδων που έχουν γεννήσει, πριν την απελευθέρωση του μητρικού γάλακτος. Περιέχει Λυσοζύμη και Λακτοφερίνη, ουσίες οι οποίες παράγονται για να καταπολεμήσουν οποιοδήποτε κρυολόγημα ή ίωση. Επίσης το Συμπλήρωμα Διατροφής IgActive Flu Multi περιέχει 13,1mg ενεργών αντισωμάτων σε κάθε κάψουλα τα οποία θωρακίζουν περαιτέρω το ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού.
  • Βιταμίνη C (82mg): Τα οφέλη της της βιταμίνης C είναι γνωστά. Είναι ένα πολύ καλό αντιοξειδωτικό το οποίο αντιμετωπίζει το οξειδωτικό στρες και καταστρέφει τις ενεργές ρίζες προσφέροντας ενέργεια, τόνωση και ζωντάνια.
  • Ginseng (51mg): Είναι ρίζα η οποία χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες στην Άπω Ανατολή για θεραπευτικούς σκοπούς. Περιέχει πλήθος συστατικών τα οποία βοηθούν στην τόνωση του εγκεφάλου και του ανοσοποιητικού συστήματος και λειτουργούν ως αντιοξειδωτικά και αντιφλεγμονώδη. Έτσι χαρίζει πνευματική διαύγεια και αίσθημα υγείας.
  • Καρνιτίνη (17,6mg): Η συγκεκριμένη ουσία τονώνει τον οργανισμό προσδίδοντας ενέργεια. Είναι πρωτεΐνη η οποία έχει την ιδιότητα να μεταφέρει τα λιπαρά οξέα στα μιτοχόνδρια προκειμένου να παραχθεί ενέργεια. Σε καταστάσεις ίωσης ή λοίμωξης, η ποσότητα καρνιτίνης μειώνεται. Με το ειδικό συμπλήρωμα τα επίπεδα καρνιτίνης ανανεώνονται με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζεται το αίσθημα κούρασης στο κρυολόγημα.
  • Λουτεΐνη (9,4mg): Η Λουτεΐνη είναι ένα καροτενοειδές το οποίο δρα σαν αντιφλεγμονώδες.
  • Συνένζυμο Q10 (8,4mg): Το συνένζυμο Q10 είναι μία ουσία απαραίτητη για τον οργανισμό διότι είναι πολύ καλός αντιοξειδωτικός παράγοντας. Με την πάροδο της ηλικίας αλλά και με το κοινό κρυολόγημα ή την ίωση, τα επίπεδά του μειώνονται. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να εμφανίζονται συμπτώματα κούρασης και απώλεια ενέργειας. Το συμπλήρωμα διατροφής φροντίζει να αναπληρώσει τα επίπεδα CoQ10 προσφέροντας ενέργεια και τόνωση.

Δοσολογία: Λαμβάνετε μια κάψουλα ημερησίως κατά προτίμηση μετά το κυρίως γεύμα ή σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού σας.Δεν περιέχει ζάχαρη.

Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.