Korres styling gel για ελαστικό κράτημα μεγάλης διάρκειας με lime
Κωδικός: 129120
Barcode: 5203069040528
Βάρος Συσκευασίας: 197gr
Εξαντλημένο
Korres styling gel για ελαστικό κράτημα μεγάλης διάρκειας με lime
Korres styling gel για ελαστικό κράτημα μεγάλης διάρκειας με lime

ZΕΛΕ ΦΟΡΜΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΜΕ LIME

Ελαστικό κράτημα

5,07Fl. Oz. 150mL

__

Ζελέ φορμαρίσματος για ελαστικό κράτημα μεγάλης διάρκειας που δε βαραίνει την τρίχα

ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & ΟΦΕΛΗ

Απομακρύνεται εύκολα με βούρτσισμα χωρίς να αφήνει κατάλοιπα στα μαλλιά.

ΚΥΡΙΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Το εκχύλισμα από macadamia, η γλυκερίνη και οι πρωτεΐνες σιταριού, ενυδατώνουν την τρίχα και εμποδίζουν το σχηματισμό νιφάδων.

Lime:

Πρόκειται για ένα χαμηλό δέντρο [Citrus aurantifolia] που συναντάμε σε μερικά νησιά του Αιγαίου με το όνομα ‘μοσχολεμονιά’, ενώ καλλιεργείται εντατικά στην Ινδία και στο Μεξικό για τον καρπό του, ο οποίος μοιάζει πολύ σε λεμόνι, αλλά κόβεται άγουρος. Στη σύγχρονη εποχή το εκχύλισμα ολόκληρου του καρπού προσφέρει μια νότα σαγήνης σε ακριβά αρώματα και πολυτελή σαπούνια, ενώ βρίσκει εφαρμογές στην κοσμητολογία λόγω της στυπτικής, αντισηπτικής και επουλωτικής του δράσης. Η πατρίδα του τροπικού αυτού εσπεριδοειδούς βρίσκεται κάπου στο Αρχιπέλαγος της Μαλαισίας, ενώ στην Ινδία καλλιεργείται εδώ και χιλιάδες χρόνια. Χάρη στους Άραβες, η Ευρώπη το γνώρισε τον 13ο αιώνα μ.Χ., ενώ οι Ισπανοί το μετέφεραν στην Καραϊβική, όπου ΄εγκλιματίστηκε΄ αμέσως και έγινε γρήγορα πολύ αγαπητό. Για πολλούς αιώνες, το λάιμ υπήρχε πάντοτε σε μεγάλες ποσότητες στα αμπάρια των βρετανικών πλοίων, καθώς, λόγω της μεγάλης περιεκτικότητας του σε βιταμίνη C, αποτελούσε σίγουρο μέσο προστασίας ενάντια στο σκορβούτο.

ΧΡΗΣΗ

Δουλέψτε το ζελέ σε στεγνά ή βρεγμένα μαλλιά και φορμάρετε.

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΟ

Για Κράτημα Μεγάλης Διάρκειας που δε βαραίνει την Τρίχα & απομακρύνεται Εύκολα με Βούρτσισμα χωρίς να αφήνει Κατάλοιπα στα Μαλλιά.

Χαρακτηριστικά
Κατασκευαστής Korres
Barcodes 5203069040528
Προϊοντική Σειρά Ανδρική Φροντίδα
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.