Cellojen Lip Care Strawberry Spf 15, 4gr
Κωδικός: 129695
Barcode: 5201938400152
Βάρος Συσκευασίας: 18gr
Εξαντλημένο
Cellojen Lip Care Strawberry Spf 15, 4gr
Cellojen Lip Care Strawberry Spf 15, 4gr

Το βάλσαμο χειλιών Cellojen Flezir Strawberry αξιοποιεί τις δυνάμεις των φυσικών ελαίων και κεριών για να θωρακίσει τα χείλη και να επαναφέρει την απαλή όψη και υγιή εμφάνισή τους. Επίσης λειτουργεί και ως αντηλιακό χειλιών λόγω των SPF15 αντηλιακών παραγόντων που διαθέτει. Mε βουτυρένια υφή που προσφέρει στα χείλη σας απαλότητα, ενυδάτωση και υγεία. Με ευχάριστη γευση φράουλα και απαλό κόκκινο χρώμα που ενισχύει το φυσικό χρώμα των χειλιών. Προσφέρει άμεση αίσθηση ενυδάτωσης, αποκαθιστώντας την υγρασία των χειλιών και χαρίζοντας υγιή όψη. Ιδανικό για τα ταλαιπωρημένα και σκασμένα χείλη.

Συστατικά και Ιδιότητες του Lip Balm Flezir Strawberry

  • Φυσικό κερί και Φυτικά έλαια: Τα έλαιά του δημιουργούν μία ασπίδα προστασίας πάνω απο τα χείλη. Η ασπίδα αυτή παρεμποδίζει την απώλεια υγρασίας από τα χείλη.
  • Βιταμίνη Ε: Είναι πολύ καλό αντιοξειδωτικό. Είναι ιδανική για την προστασία των χειλιών από περιβαλλοντικούς παράγοντες.
  • Φυτοστερόλες:  Οι φυτοστερόλες είναι φυτικές ορμόνες οι οποίες έχουν την ιδιότητα να αυξάνουν την παραγωγή κερατίνης. Αυτό οδηγεί σε αύξηση της πυκνότητας του κυτταρικού ιστού των χειλιών. Επίσης έχουν μαλακτική δράση απαλύνωντας και ενυδατώνοντας τα χείλη.
  • Αντηλιακά φίλτρα SPF15: Προστατεύουν τα χείλη από τις βλαβερές συνέπειες της  uv ηλιακής ακτινοβολίας. Έτσι το χειλικό βάλσαμο λειτουργεί και ως αντηλιακό χειλιών.
  • Οξείδιο του Ψευδαργύρου: Το οξείδιο του ψευδαργύρου που περιέχει το βάλσαμο χειλιών Cellojen Flezir, συνεργεί με τις φυτοστερόλες στην επούλωση των ρωγμών και τραυμάτων στα χείλη. Έτσι τα σκασμένα χείλη επουλώνονται φυσικά. Ταυτόχρονα προσφέρει αντισηπτική δράση, αποτρέποντας τις φλεγμονές στα χείλη.
Χαρακτηριστικά
Κατασκευαστής Cellogen
Barcodes 5201938400152
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.