Pharmasept Tol Velvet Baby Natural Oil, Φυσικό Βρεφικό Λάδι Πρόσωπο/Σώμα 100ml
Κωδικός: 129800
Barcode: 5205122002597
Βάρος Συσκευασίας: 132gr
Σε απόθεμα
- +
5,87 €
Pharmasept Tol Velvet Baby Natural Oil, Φυσικό Βρεφικό Λάδι Πρόσωπο/Σώμα 100ml
Pharmasept Tol Velvet Baby Natural Oil, Φυσικό Βρεφικό Λάδι Πρόσωπο/Σώμα 100ml

Pharmasept Baby Natural Oil

100% Φυσικό ενυδατικό λάδι για το σώμα & το πρόσωπο του μωρού

Φυσική ενυδάτωση & απαλότητα για την ευαίσθητη βρεφική επιδερμίδα
To Tol Velvet Baby Natural Oil είναι ένα βρεφικό υποαλλεργικό λάδι ενυδάτωσης και φροντίδας, με 100% φυσική σύνθεση χωρίς παραφινέλαιο. Είναι εμπλουτισμένο με βιταμίνη Ε και ευεργετικά φυτικά έλαια, που αποτρέπουν την αφυδάτωση, καταπραΰνουν τους ερεθισμούς και χαρίζουν ελαστικότητα & απαλότητα στο ευαίσθητο δέρμα του μωρού. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλο το σώμα και το πρόσωπο του μωρού, αλλά και στην περιποίηση της νινίδας.

Φυσική ενυδάτωση & απαλότητα
Το ευεργετικό για το δέρμα Καρδαμέλαιο, σε συνδυασμό με τα πολύτιμα λιπαρά οξέα Ω3-Ω6, συμβάλλουν στην υγεία της επιδερμίδας, εμποδίζουν την αφυδάτωση και δυναμώνουν την ευαίσθητη βρεφική επιδερμίδα. Η Βιταμίνη Ε ενισχύει την ανανέωση, την ελαστικότητα & την απαλότητά της.

Καταπραϋντική δράση & προστασία
Το λάδι Καλέντουλας και το Χαμομηλέλαιο ανακουφίζουν άμεσα από ερεθισμούς ή κοκκινίλες. Το Χαμομηλέλαιο σε συνδυασμό με τη Βιζαμπολόλη προστατεύει το ευαίσθητο ή ερεθισμένο δέρμα από εξωτερικές επιθέσεις.

Συστατικά

GLYCINE SOJA OIL, ISOAMYL COCOATE, CARTHAMUS TINCTORIUS SEED OIL, OLUS OIL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, CAMELINA SATIVA SEED OIL, CHAMOMILLA RECUTITA FLOWER EXTRACT, BISABOLOL, CALENDULA OFFICINALIS FLOWER EXTRACT, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, PARFUM, TOCOPHEROL

  • ALLERGENS FREE
  • PARABENS FREE
  • COLORANT FREE
  • MINERAL OIL FREE

Με 100% φυσική σύνθεση χωρίς παραφινέλαιο, για το πρόσωπο & το σώμα του μωρού, για extra ενυδάτωση & καταπραϋντική δράση.

Χαρακτηριστικά
Κατασκευαστής Pharmasept
Barcodes 5205122001798, 5205122002597
Προϊοντική Σειρά Baby Care
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.