Omega Pharma Promo XLS Medical Fat Binder 180caps & ΔΩΡΟ 60caps
Κωδικός: 130308
Barcode: 5206469009034
Βάρος Συσκευασίας: 299gr
Εξαντλημένο
Omega Pharma Promo XLS Medical Fat Binder 180caps & ΔΩΡΟ 60caps
Omega Pharma Promo XLS Medical Fat Binder 180caps & ΔΩΡΟ 60caps

XLS Medical

Το XLXLS Medical Fat Binder Συμπλήρωμα για τον Έλεγχο Βάρους, 60 tabs-0S Medical σε βοηθάει να χάσεις έως 3 φορές περισσότερο βάρος από ότι κάνοντας μόνο δίαιτα.

Χάρη στην τριπλή του δράση

  • Δεσμεύει έως και το 28% του διατροφικού λίπους
  • Μειώνει την όρεξη & τη διάθεση για τσιμπολόγημα
  • Βελτιώνει το χρόνο διέλευσης από το γαστρεντερικό σύστημα

Το XLXLS Medical Fat Binder Συμπλήρωμα για τον Έλεγχο Βάρους, 60 tabs-1S Medical είναι παράλληλα καλό για την υγεία έχοντας αποδεδειγμένη επίδραση:

  • Στη μείωση της LDL χοληστερόλης και αύξηση της HDL
  • Στη μείωση του μεταβολικού συνδρόμου

Το XLXLS Medical Fat Binder Συμπλήρωμα για τον Έλεγχο Βάρους, 60 tabs-2S Medical περιέχει φυσικό ενεργό συστατικό. Έχει κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα και σαφώς προσδιορισμένο προφίλ ασφάλειας και ανεκτικότητας.

ΤΡΟΠΟΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥ XLS MEDICAL (ΣΕ ΤΑΜΠΛΕΤΕΣ)

  • Το XLXLS Medical Fat Binder Συμπλήρωμα για τον Έλεγχο Βάρους, 60 tabs-3S Medical περιέχει XLS Medical Fat Binder Συμπλήρωμα για τον Έλεγχο Βάρους, 60 tabs-4, μια μοναδική ουσία από φυτικές ίνες, η οποία είναι εμπλουτισμένη από τις λιποδιαλυτές βιταμίνες Α, D και Ε

  • Ανακαλύψτε τον τρόπο δράσης του XLXLS Medical Fat Binder Συμπλήρωμα για τον Έλεγχο Βάρους, 60 tabs-5S Medical
    To XLXLS Medical Fat Binder Συμπλήρωμα για τον Έλεγχο Βάρους, 60 tabs-6S Medical με βιταμίνες δεσμεύει έως και το 28% του διατροφικού λίπους στο στομάχι, απορροφώντας τα μόρια λίπους και σχηματίζοντας συμπλέγματα ινών-λίπους. Διασφαλίζει τη βέλτιστη δέσμευση λίπους κατά την πρώτη φάση, ενώ κατά τη δεύτερη φάση πραγματοποιείται απελευθέρωση των λιποδιαλυτών βιταμινών με στόχο τη διασφάλιση της βέλτιστης απορρόφησης βιταμινών.

Δεσμευτής Λίπους στο Χώρο των Προϊόντων Αδυνατίσματος, στοχεύει στη Δέσμευση Μεγάλης Ποσότητας Λίπους από την Ημερήσια Κατανάλωση του Ατόμου.

Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.