Mylan EndWarts Pen Αποτελεσματικό Τοπικό Διάλυμα σε Στυλό για τη Θεραπεία των Μυρμηγκιών για τα Χέρια & τα Πόδια, 3ml / 30 εφαρμογές
Κωδικός: 131512
Barcode: 7350028706464
Βάρος Συσκευασίας: 284gr
Εξαντλημένο
Mylan EndWarts Pen Αποτελεσματικό Τοπικό Διάλυμα σε Στυλό για τη Θεραπεία των Μυρμηγκιών για τα Χέρια & τα Πόδια, 3ml / 30 εφαρμογές
Mylan EndWarts Pen Αποτελεσματικό Τοπικό Διάλυμα σε Στυλό για τη Θεραπεία των Μυρμηγκιών για τα Χέρια & τα Πόδια, 3ml / 30 εφαρμογές

EndWarts Pen

To EndWarts είναι ένα νέο, αποτελεσματικό τοπικό διάλυμα για την απομάκρυνση των μυρμηκιών από τα χέρια, τα πέλματα και το σώμα. Το διάλυμα απορροφάται άμεσα από την μυρμηκιά και δεν αφήνει ίχνη στο δέρμα. Το EndWarts περιέχει Φορμικό οξύ, το οποίο αποξηραίνει τη μυρμηκιά από το εσωτερικό της. Στη συνέχεια ο οργανισμός αποβάλει με ήπιο τρόπο τη μυρμηκιά.

Η εφαρμογή του EndWarts δεν είναι επώδυνη και το διάλυμα μπορεί να εφαρμοστεί και σε λεπτό δέρμα. Αυτό καθιστά το EndWarts κατάλληλο για διαβητικούς ή αν έχετε πολλές μυρμηκιές. Το EndWarts μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε μικρά παιδιά.

Μοναδικά αποτελέσματα

Η δραστική ουσία του EndWarts, το Φορμικό οξύ, έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα αποτελεσματική για την καταπολέμηση των μυρμηκιών σε πολλές κλινικές μελέτες. Μια κλινική μελέτη* κατά την οποία χρησιμοποιήθηκε Φορμικό οξύ για τη θεραπεία, έδειξε ότι το 92% των ατόμων απαλλάχθηκαν από τις μυρμηκιές μέσα σε 12 θεραπείες. Κατά μέσο όρο, χρειάστηκαν 4-5 θεραπείες. Το EndWarts είναι επίσης αποτελεσματικό για την καταπολέμηση πολλών μυρμηκιών.

*Bhat et al., International Journal of Dermatology 2001, 40, 415±419.

Εύκολη χρήση

Το EndWarts χρησιμοποιείται εύκολα. Απλώστε το EndWarts στη μυρμηκιά με μια μπατονέτα που έχετε βυθίσει το διάλυμα, μία φορά την εβδομάδα μέχρι να εξαφανισθούν οι μυρμηκιές. Η ποσότητα του διαλύματος EndWarts ρυθμίζεται εύκολα, ανάλογα με το μέγεθος της μυρμηκιάς ή την κατάσταση της επιδερμίδας.

Κάποια στοιχεία για το Φορμικό οξύ

Το EndWarts περιέχει Φορμικό οξύ, ένα βιοδιασπώμενο οργανικό οξύ το οποίο απαντάται ίδιο ακριβώς και στη φύση. Το φορμικό οξύ είναι από τη φύση του διαβρωτικό, ωστόσο στη θεραπεία των μυρμηκιών το φορμικό οξύ δρα αφυδατικά.

Το φορμικό οξύ δρα με πολλούς τρόπους – το συναντάμε σε έλαια για το σώμα, στο σανό, διαλυμένο σε τροφές που προορίζονται για νεογέννητα μοσχάρια, σε ενέσεις για τους ρευματισμούς, κτλ.

Οδηγίες χρήσης – Είναι εξαιρετικά απλό:

Mylan EndWarts Pen Αποτελεσματικό Τοπικό Διάλυμα σε Στυλό για τη Θεραπεία των Μυρμηγκιών για τα Χέρια & τα Πόδια, 3ml / 30 εφαρμογές -0

1. Βυθίστε την μπατονέτα στο διάλυμα EndWarts. Στραγγίστε την μπατονέτα στο χείλος του φιαλιδίου. Η ρύθμιση της ποσότητας EndWarts είναι εύκολη ανάλογα με το μέγεθος της μυρμηκιάς ή την κατάσταση του δέρματος. Μην υπερβαίνετε τη δόση.

2. Πιέστε ελαφρά με την μπατονέτα την μυρμηκιά. Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την εφαρμογή σε παιδιά, διαβητικούς ή σε περιοχές με λεπτή, ευαίσθητη επιδερμίδα.

3. Αυτό ήταν ! Εφαρμόστε μία φορά την εβδομάδα μέχρι να εξαφανισθεί η μυρμηκιά.

Αφαιρέστε το ξηρό δέρμα μεταξύ των εφαρμογών. Οι παλιές ή σκληρές μυρμηκιές ενδέχεται να χρειάζεται να μαλακώσουν πρώτα μέσα σε ζεστό νερό πριν την εφαρμογή. Όταν το δέρμα είναι παχύ ή οι μυρμηκιές αναπτύσσονται προς τα μέσα, αφαιρέστε απαλά το επάνω στρώμα με ένα τσιμπιδάκι έτσι ώστε το διάλυμα να εισχωρήσει ευκολότερα.

Για τις μυρμηκιές σε παιδιά, αφήνετε τους γονείς να εφαρμόζουν την αγωγή. Στα παιδιά κάτω των 4 ετών μπορεί να χρησιμοποιηθεί EndWarts αρκεί να επιβεβαιωθεί πρώτα ότι πρόκειται πράγματι για μυρμηκιά και όχι για κάποιο άλλο δερματικό πρόβλημα. Συμβουλευθείτε πρώτα έναν παθολόγο ή παιδίατρο πριν τη θεραπεία. Κατά τη θεραπεία σε παιδιά είναι ιδιαίτερα σημαντικό να μειωθεί η δόση.

Ακολουθείτε προσεκτικά τη δοσολογία και τις οδηγίες εφαρμογής, επειδή το διάλυμα είναι διαβρωτικό. Κατεβάστε εδώ τις πλήρεις οδηγίες.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το EndWarts δεν ενδείκνυται για τη θεραπεία μυρμηκιών στο πρόσωπο ή τα γεννητικά όργανα, τέρμινθους ή άλλες δερματικές παθήσεις.

Κλινικές μελέτες: οι μυρμηκιές εξαφανίζονται!

Αρκετές ερευνητικές εκθέσεις υποστηρίζουν ότι η δραστική ουσία του EndWarts είναι μια αποτελεσματική, ανώδυνη και ασφαλής μέθοδος εξουδετέρωσης των μυρμηκιών.

Άρθρο στην International Journal of Dermatology

Μελέτη που δημοσιεύτηκε στην International Journal of Dermatology το 2001, επιβεβαιώνει την αποτελεσματικότητα της αποξήρανσης των μυρμηκιών μέσω της δραστικής ουσίας του EndWarts.

Το 92% των μυρμηκιών εξαφανίστηκαν μετά από 12 εφαρμογές ! Κατά μέσο όρο χρειάστηκαν 4,6 εφαρμογές.

Χωρίς σημάδια. Η ομάδα των γιατρών που πραγματοποίησαν τη μελέτη διαπίστωσαν επίσης ότι η εφαρμογή με μια μπατονέτα δεν άφησε κανένα σημάδι στο δέρμα.

Ασφαλής μέθοδος. Οι ασθενείς δεν εμφάνισαν παρενέργειες.

Χρήση σε παιδιά. Η μελέτη έδειξε επίσης ότι η μέθοδος είναι κατάλληλη για χρήση σε παιδιά.

Μια ασφαλής, αποτελεσματική και ανώδυνη μέθοδος.

Οι γιατροί που πραγματοποίησαν την έρευνα διαπίστωσαν επίσης ότι η χρήση της δραστικής ουσίας του EndWarts είναι ένας ασφαλής, αποτελεσματικός και ανώδυνος τρόπος απομάκρυνσης των μυρμηκιών.

Αποξηραίνει τις Μυρμηγκιές από το Εσωτερικό τους Ανώδυνα & Αποτελεσματικά

Χαρακτηριστικά
Κατασκευαστής Mylan
Barcodes 7350028706464
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.