Lierac Lumilogie Double Concentre Jour & Nuit
Κωδικός: 154203
Barcode: 3508240004446
Βάρος Συσκευασίας: 169gr
Σε απόθεμα
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2 ΤΕΜΑΧΙΑ
- +
43,13 €
Lierac Lumilogie Double Concentre Jour & Nuit
Lierac Lumilogie Double Concentre Jour & Nuit

Lierac Lumilogie Double Concentre Jour & Nuit

Κρέμα για τις Δυσχρωμίες & τις Πανάδες

Το Lumilogie Double Concentre Jour & Nuit της Lierac είναι εμπνευσμένο από συνδυασμένες αισθητικές τεχνικές που συνδυάζουν Led και Peeling και παρέχει εξιδεικευμένη λύση στη διόρθωση των κηλίδων σε όλα τα στάδια της ανάπτυξής τους.

Η επιλογή των φωτισμών Led γίνεται ανάλογα με τις ιδιότητές τους:

  • το πράσινο φως ρυθμίζει την παραγωγή της μελανίνη
  • το πορτοκαλο-κόκκινο την αναδόμηση της.

Τα υδροξυοξέα που περιέχει το peeling καταστρέφουν τις επιφανειακές στιβάδες της επιδερμίδας με ελεγχόμενο τρόπο, συμβάλλοντας στην κυτταρική ανανέωση και στην εξάλειξη των κόκκων της συσσωρευμένης μελανίνης.

Το Lumilogie Double Concentre Jour & Nuit της Lierac αποτελεί σύνθεση με διπλό συμπύκνωμα, αποτελούμενο από δύο φόρμουλες, μία για την ημέρα και μία για τη νύχτα.

Στην καρδιά αυτών των δύο τύπων, τρία επιπλέον δραστικά συστατικά με εξιδεικευμένη δράση στους τρεις τύπους κηλίδων: νέες, ορατές και εγκατεστημένες.

Το Lierac Lumilogie Double Concentre Jour & Nuit αναδεικνύει ένα δροσερό λουλουδάτο άρωμα, με νότες εσπεριδοειδών, ροδόξυλο, μανόλια και λευκά άνθη.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Την ημέρα, παρέχει αντιοξειδωτική, προληπτική δράση με την μορφή λεπτόρευστης κρέμας. σε ένα διακοσμητικό υγρό.
Το βράδυ, γίνεται μια διαδικασία απολέπισης με την μορφή ενός gel-balm, που παρέχει άμεσο αποτέλεσμα ομοιομορφίας και λείανσης της επιδερμίδας.

Παρέχει εξιδεικευμένη λύση στη διόρθωση των κηλίδων σε όλα τα στάδια της ανάπτυξής τους ΑΝΑΓΚΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΕΣ ΡΥΤΙΔΕΣ, ΠΑΝΑΔΕΣ / ΔΥΣΧΡΩΜΙΕΣ / ΚΗΛΙΔΕΣ ΥΦΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΚΡΕΜΑ ΤΥΠΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΑΝΤΛΙΑ ΤΥΠΟΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΟΛΟΙ ΟΙ

Χαρακτηριστικά
Κατασκευαστής Lierac
Barcodes 3508240004446
Προϊοντική Σειρά Lumilogie
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.