Lierac Premium Yeux Απόλυτη Αντιγήρανση για Μάτια, 15ml
Κωδικός: 155758
Barcode: 3508240005207
Βάρος Συσκευασίας: 70gr
Εξαντλημένο
Lierac Premium Yeux Απόλυτη Αντιγήρανση για Μάτια, 15ml
Lierac Premium Yeux Απόλυτη Αντιγήρανση για Μάτια, 15ml

Lierac Premium Yeux - Απόλυτη Αντιγήρανση για Μάτια

Κρέμα βελούδινης απαλότητας με υψηλή περιεκτικότητα σε ενεργά δερματολογικά συστατικά και σε φυτικά εκχυλίσματα αναγνωρισμένα για τις αποσυμφορητικές τους ιδιότητες και για τη δράση τους κατά την κατακράτηση. Η ολοκληρωμένη αντιγηραντική λύση για την περιοχή γύρω από τα μάτια.

Διορθώνει όλα τα σημάδια της γήρανης: Βαθιές ρυτίδες, σακούλες, μαύρους κύκλους και απώλεια λάμψης.
Φωτίζει το βλέμμα.

Αποτελεσματικότητα που αποδεικνύεται από την κλινική μελέτη:

Μείωση της συνολικής επιφάνειας των ρυτίδων στο 75%* των γυναικών.

Αποτελεσματικότητα που επιβεβαιώνεται από τους καταναλωτές:

Άμεσο αποτέλεσμα σύσφιξγης 82%**
Μείωση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών 78%**
Μείωση των μαύρων κύκλων 76%**
Μείωση στις σακούλες 75%**

Κλινική μελέτη* και υποκειμενική εκτίμηση** με 53 γυναίκες και χρήση δύο φορές την ημέρα επί 28 ημέρες - % ικανοποίησης.

Μη λιπαρή φροντίδα που διορθώνει όλα τα σημάδια της γήρανσης στην περιοχή των ματιών χάρη σε μία μοναδική φόρμουλα που αναδομεί, αποσυμφορεί και δρα κατά της κατακράτησης.

  • B-Relaxor Complex  με δράση μιμητική του botox 10% : Αποκλειστικό σύμπλοκο της LIERAC με like-botox πεπτίδιο και εκχύλισμα φύλλων γλυκόριζας που μειώνει τις σχηματισμένες ρυτίδες έκφρασης, γεμίζει τις βαθιές ρυτίδες και καταπολεμά τη χαλάρωση της επιδερμίδας.
  • Διάλυμα καθαρού υαλουρονικού οξέος 10%: Θεμελιώδες συστατικό της δερματολογίας που λειαίνει αμέσως την επιδερμίδα και την επαναπυκνώνει ορατά.
  • Εκχυλίσματα από σπάνια μαύρα λουλούδια (μαύρη ορχιδέα, μαύρο τριαντάφυλλο Μπακαρά και μαύρη παπαρούνα): Σπάνια και πολύτιμα εκχυλίσματα με προστατευτικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες.
  • Εκχυλίσματα από μαύρους καρπούς: Εκχυλίσματα φραγκοστάφυλου και μύρτιλου που καταπολεμούν τις σακούλες και τους μαύρους κύκλους.
  • Πιγμέντα που αντανακλούν το φως: Μικροκαθρέπτες που εκπέμπουν λάμψη και  σβήνουν όλες τις ατέλειες.

Εξαιρετική, πολύ απαλή, φροντίδα ματιών για το πρωί και/ή βράδυ, μετά το ντεμακιγιάζ. Ιδανική το πρωί για να λειαίνει τα χαρακτηριστικά και να φωτίζει το βλέμμα. Το βράδυ εξασφαλίζει διαρκή αναδόμηση και ανάπλαση. Απλώστε απαλά σε όλη την περιοχή γύρω από τα μάτια, χωρίς να παραλείψετε το άνω βλέφαρο. Εφαρμόστε από το εσωτερικό προς το εξωτερικό του ματιού και ολοκληρώστε κάνοντας μικρά χτυπηματάκια με τις άκρες των δακτύλων.

Χαρακτηριστικά
Κατασκευαστής Lierac
Barcodes 3508240005207
Προϊοντική Σειρά Premium
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.