Erbozeta Zeta Colest, 30caps
Συμπλήρωμα Διατροφής για Υψηλή Χοληστερόλη & Τριγλυκερίδια
Κωδικός: 156207
Barcode: 5214001855131
Βάρος Συσκευασίας: 45gr
Σε απόθεμα
- +
17,07 €
Συμπλήρωμα Διατροφής για Υψηλή Χοληστερόλη & Τριγλυκερίδια
Erbozeta Zeta Colest, 30caps
Erbozeta Zeta Colest, 30caps

Erbozeta Zeta Colest, 30caps

Η καινοτόμα σύνθεση του συμπληρώματος διατροφής Zeta Colest συμβάλλει καθοριστικά στη ρύθμιση των επιπέδων της χοληστερόλης και των τριγλυκεριδίων. Η συνέργεια των συστατικών του Zeta Colest εξασφαλίζει άμεσα και μετρήσιμα αποτελέσματα, συμβάλλει με απολύτως φυσικό τρόπο στη μείωση της χοληστερίνης και των τριγλυκεριδίων.

Δράσεις Συστατικών

Η Μονακολίνη Κ που περιέχεται στο Red Yeast Rice συμβάλλει στην ομαλοποίηση των επιπέδων της ολικής χοληστερόλης, της LDL (κακής χοληστερόλης) και των τριγλυκεριδίων.

Το Guggul, μια κιτρινωπή ρητίνη που παράγεται από το δέντρο Commiphora mukul, διεγείρει τον μεταβολισμό των λιπιδίων στο ήπαρ και βοηθά στην μείωση των επιπέδων της LDL (κακής χοληστερόλης), ενώ ταυτόχρονα αυξάνει την συγκέντρωση της HDL (καλής χοληστερόλης), συμβάλλοντας έτσι στην προφύλαξη από καρδιακές παθήσεις που οφείλονται σε αθηροσκλήρωση.

Το εκχύλισμα από ζαχαροκάλαμο είναι πλούσιο σε Πολυκοσανόλες, ουσίες που επίσης συμβάλλουν στην μείωση της συγκέντρωσης της ολικής χοληστερόλης και της LDL χοληστερόλης, καθώς και στην αύξηση της HDL χοληστερόλης. Βοηθούν επίσης στην προστασία των λιπιδίων του οργανισμού από οξείδωση με αποτέλεσμα να μειώνεται ο κίνδυνος εμφάνισης αθηρωματικής πλάκας στις αρτηρίες.

Στο εκχύλισμα σπόρων γαϊδουράγκαθου περιέχεται το δραστικό συστατικό Σιλυμαρίνη, η οποία προστατεύει αποτελεσματικά τα κύτταρα του ήπατος, προάγοντας παράλληλα την αναγέννησή τους. Λόγω της ισχυρής αποτοξινωτικής της δράσης, η Σιλυμαρίνη εμποδίζει τις τοξίνες να διεισδύσουν στα ηπατικά κύτταρα και να τα καταστρέψουν.

Συστατικά

Red Yeast Rice (Monascus purpureus) Ξηρό εκχύλισμα τιτλ. σε 3% μονακολίνη - 334mg

  • Μονακολίνη - 10mg

Γαϊδουράγκαθο (Silybum Marianum) Ξηρό εκχύλισμα φρούτων - 187,5mg

  • Σιλυμαρίνη - 150mg

Guggul (Commiphora mukul) Ξηρό εκχύλισμα κεκαθαρμένης ρητίνης τιτλ. 10% σε guggulipids και 2.5% σε guggulsterones - 100mg

  • Guggulipids - 10mg
  • Guggulsterones - 2.5mg

Χυμός Ζαχαροκάλαμου (Saccharum officinarum L.) τιτλ. 98% σε Policosanols και 60% σε Octacosanols - 31,7mg

  • Policosanols - 31.06 mg
  • Octacosanols - 19mg

Το Zeta Colest® δεν περιέχει γλουτένη, λακτόζη ή γλυκόζη. 

Χωρίς κιτρινίνη.

Οδηγίες

Συνιστώμενη για ημερήσια κατανάλωση δόση:

Μία κάψουλα την ημέρα, κατά προτίμηση αργά το απόγευμα.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης.

Να μην λαμβάνεται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, του θηλασμού και συγχρόνως με φάρμακα για υπολιπιδαιμική θεραπεία. Συνιστάται να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν από τη χορήγηση.

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου.

Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε σε φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά κάτω των 3 ετών.

Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.