NUK Space Πιπίλα 0-6m, 1τμχ
Κωδικός: 156838
Barcode: 4008600318736
Βάρος Συσκευασίας: 22gr
Σε απόθεμα
- +
3,73 €
NUK Space Πιπίλα 0-6m, 1τμχ
NUK Space Πιπίλα 0-6m, 1τμχ NUK Space Πιπίλα 0-6m, 1τμχ NUK Space Πιπίλα 0-6m, 1τμχ NUK Space Πιπίλα 0-6m, 1τμχ

NUK Space Πιπίλα 0-6m

  • Βελτιωμένο πρωτοποριακό σχήμα NUK – είναι σχεδιασμένη με πρότυπο τη μητρική θηλή κατά το θηλασμό κι έτσι έχει την καλύτερη δυνατή εφαρμογή στο βρεφικό στοματάκι
  • Οι εξαιρετικά φαρδιές οπές εξαερισμού επιτρέπουν τη μέγιστη κυκλοφορία αέρα κι αφήνουν το δέρμα να αναπνέει – έτσι η πιπίλα είναι τέλεια για το ευαίσθητο βρεφικό δέρμα
  • Ο λεπτότερος και στενότερος λαιμός της θηλής μειώνει την πίεση στη γνάθο και τα δόντια
  • Ανθεκτική, επαναχρησιμοποιούμενη θήκη μεταφοράς
  • 0-36 μηνών, χωρίς BPA (BPA-free), 1 τεμάχιο ανά συσκευασία

Η νέα Πιπίλα NUK Space Σιλικόνης: για το ιδιαίτερα ευαίσθητο βρεφικό δέρμα

Τα πιο μικρούτσικα μωρά μας όχι μόνο έχουν άποψη από την πρώτη στιγμή, αλλά και εντελώς διαφορετικά φυσικά χαρακτηριστικά. Το νεαρό και τρυφερό δέρμα των μωρών είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο. Η NUK έχει σχεδιάσει τη νέα Πιπίλα NUK Space Σιλικόνης για να προστατεύσει το βρεφικό δέρμα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να εξασφαλίσει τη μέγιστη άνεση για το μικρό σας ανά πάσα στιγμή. Η πιπίλα εντυπωσιάζει με την ιδιαίτερα επίπεδη και λεπτή θηλή της, η οποία προσφέρει επαρκή χώρο για τη φυσική θηλαστική κίνηση. Έτσι, η Πιπίλα NUK Space εφαρμόζει με τον καλύτερο τρόπο στο στοματάκι του μωρού. Περισσότερα από το 95% των μωρών δέχονται την Πιπίλα NUK *. Η Πιπίλα NUK Space διαθέτει επίσης ιδιαίτερα φαρδιές οπές εξαερισμού που εξασφαλίζουν τη μέγιστη κυκλοφορία του αέρα κι έτσι επιτρέπουν στο ευαίσθητο δέρμα του μωρού να αναπνέει. Για το λόγο αυτό, το 99% των μητέρων θα σύστηναν την Πιπίλα NUK Space για μωρά με ευαίσθητο δέρμα*.

Η Πιπίλα NUK Space κυκλοφορεί σε διάφορα σχέδια. Τα χαριτωμένα τρισδιάστατα σχέδια ζώων διατίθενται σε συσκευασία που εξοικονομεί χώρο και που μπορείτε επίσης να τη χρησιμοποιήσετε ως θήκη για μεταφορά. Αφήστε απλώς τα ζωάκια να κρυφτούν για λίγο στην τσάντα σας ή στην τσάντα με τις πάνες: έτσι θα έχετε την Πιπίλα NUK Space έτοιμη, για να τη δώσετε στο μωρό σας την κατάλληλη στιγμή. Η θήκη μεταφοράς είναι επίσης κατάλληλη για αποστείρωση στο φούρνο μικροκυμάτων. Έτσι, μπορείτε να απολαύσετε το ζωολογικό σας κήπο από Πιπίλες NUK για πολύ καιρό.

* Ανεξάρτητη έρευνα αγοράς, 114 μητέρες. Γερμανία 2018

Συνιστώνται από ειδικούς: Οι Πιπίλες NUK ηρεμούν καλύτερα από ποτέ.

Επειδή η συνολική υγιής ανάπτυξη του μωρού σας είναι πολύ σημαντική για μας, θα θέλαμε κάθε μωρό της NUK να έχει μία πιπίλα που να είναι κοντά στη φύση και κατάλληλη για τη γνάθο. Με την περαιτέρω βελτίωση του πρωτοποριακού σχήματος της NUK που είναι κατάλληλο για τη γνάθο και σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα ιατρικά ευρήματα, η νέα πιπίλα NUK ηρεμεί καλύτερα από ποτέ, καθώς τη δέχονται και τα μωρά που θηλάζουν, χάρη στο οικείο σχήμα της. Μητέρες που θηλάζουν μας επιβεβαίωσαν ότι η πιπίλα NUK δεν επηρεάζει το θηλασμό*.

Επιπλέον οι πιπίλες NUK δεν προκαλούν κακή σύγκλιση των δοντιών ή της γνάθου. Αυτό εξασφαλίζεται από τη στενή, επίπεδη και λεπτή θηλή της. Ελαχιστοποιεί την πίεση στα δοντάκια και στη γνάθο – ένας ακόμη λόγος για τον οποίο η νέα πιπίλα NUK εκτιμάται και συνιστάται εξίσου από μαίες, παιδιάτρους και ορθοδοντικούς.

Έτσι, το 100% των ορθοδοντικών που ερωτήθηκαν επιβεβαιώνουν ότι οι δοκιμασμένες πιπίλες NUK δεν προκαλούν κακή σύγκλιση των δοντιών ή της γνάθου**. Το 90% των μητέρων τις συστήνει και σε άλλες και το 92% των μητέρων που θηλάζουν επιβεβαιώνει ότι η Πιπίλα NUK Space δεν επηρεάζει το θηλασμό*.

*Ανεξάρτητη έρευνα αγοράς, 307 μητέρες. Γερμανία 2017

** Ανεξάρτητη έρευνα αγοράς σε 50 μαίες, 50 παιδιάτρους και 50 ορθοδοντικούς. Γερμανία 2017

Συσκευασία που μπορεί να κάνει περισσότερα

Παρεμπιπτόντως, η κάθε Πιπίλα NUK Space Σιλικόνης διατίθεται με το “σπιτάκι” της, δηλαδή μία πρακτική θήκη. Αυτό επιτρέπει την υγιεινή αποστείρωση της πιπίλας στο φούρνο μικροκυμάτων και την καθαρή και ασφαλή μεταφορά και φύλαξή της σε κάθε περίσταση.

Χαρακτηριστικά
Κατασκευαστής NUK
Barcodes 4008600318736
Προϊοντική Σειρά Πιπίλες
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.