Apivita Nourish & Repair Hair Mask Olive & Honey, 200ml
Μάσκα Θρέψης & Επανόρθωσης με Ελιά & Μέλι
Κωδικός: 160358
Barcode: 5201279073558
Βάρος Συσκευασίας: 273gr
Εξαντλημένο
Μάσκα Θρέψης & Επανόρθωσης με Ελιά & Μέλι
Apivita Nourish & Repair Hair Mask Olive & Honey, 200ml
Apivita Nourish & Repair Hair Mask Olive & Honey, 200ml

Apivita Nourish & Repair Hair Mask Olive & Honey
Μάσκα Θρέψης & Επανόρθωσης με Ελιά & Μέλι

Η ξηρότητα στα μαλλιά είναι ένα πολύ συχνό φαινόμενο το οποίο είτε οφείλεται σε ενδογενείς παράγοντες (κληρονομικότητα, στρες κλπ) είτε σε εξωγενείς όπως το θερμό styling και η χρήση ακατάλληλων προϊόντων. Η αφυδατωμένη, θαμπή τρίχα με εύθραυστες άκρες χρειάζεται ειδική φροντίδα. H Μάσκα Θρέψης και Επανόρθωσης:

  • Θρέφει βαθιά και εντατικά ,αναδομεί και επανορθώνει τα ξηρά ταλαιπωρημένα μαλλιά χάρη στα υψηλά επίπεδα των φυτικών ελαίων (ελαιόλαδο, αμυγδαλέλαιο, βούτυρο καριτέ, σιτέλαιο και έλαιο σπόρου Plukenetia Volubilis), τις πρωτεΐνες σιταριού και 5 βιταμίνες.
  • Αφήνει τα μαλλιά ενυδατωμένα και απαλά καθώς μειώνει και την εμφάνιση φριζαρίσματος με θυμαρίσιο μέλι και αλόη.
  • Προλαμβάνει το σπάσιμο και την ψαλίδα και προστατεύει από τις εξωτερικές επιδράσεις (ρύπανση,styling) χάρη στο σύμπλοκο APISHIELD HS.
  • Βελτιώνει και χαλαρώνει την διάθεση με αιθέρια έλαια λεβάντας και περγαμόντου.

Το νερό έχει αντικατασταθεί από ένα τονωτικό και αντιγηραντικό έγχυμα ελληνικού και βιολογικού δενδρολίβανου.

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΟ
ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Βάση από Φυτικά Εγχύματα

  • Βάση από Φυτικά Εγχύματα  Η ΑPIVITA αντικαθιστά το νερό με βιολογικά εγχύματα  όπως το οργανικό δενδρολιβανο, που προσδίδουν στα προϊόντα της κυρίως αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Με δεδομένο ότι το νερό στα περισσότερα καλλυντικά προϊόντα αντιστοιχεί σε πάνω από το  70% της σύνθεσης τους, τα προϊόντα της APIVITA είναι από τη βάση τους πλούσια σε αντιοξειδωτικά συστατικά.Τo έγχυμα από δενδρολίβανο θεωρείται η πιο αποτελεσματική λύση κατά της γήρανσης των μαλλιών, ενώ παράλληλα, προσφέρει μοναδική αναζωογόνηση και τόνωση.  Η αποτελεσματικότητα των εγχυμάτων που επιλέγονται κάθε φορά αποδεικνύεται με επιστημονικές μεθόδους.
  • Το αποκλειστικό, φυτικό, συνεργιστικό συμπλοκον APISHIELD HS προστατεύει τη βιοχλωρίδα του τριχωτού της κεφαλής, ενισχύει την άμυνα των μαλλιών από τις επιθέσεις του περιβάλλοντος (ρύπανση, styling) ενώ αναδομεί και ενδυναμώνει την τρίχα. Η αυθεντικότητά του βασίζεται στο συνδυασμό 7 σπάνιων ολιγοσακχαριτών.
Κατηγορίες Προϊόντος
Χαρακτηριστικά
Κατασκευαστής Apivita
Barcodes 5201279073558
Προϊοντική Σειρά Holistic Hair Care
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.