Phyto Specific Rich Hydrating Mask Πλούσια Ενυδατική Μάσκα Μαλλιών, 150ml
Κωδικός: 161170
Barcode: 3338220100666
Βάρος Συσκευασίας: 201gr
Σε απόθεμα
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 1 ΤΕΜΑΧΙΑ
- +
13,62 €
Phyto Specific Rich Hydrating Mask Πλούσια Ενυδατική Μάσκα Μαλλιών, 150ml
Phyto Specific Rich Hydrating Mask Πλούσια Ενυδατική Μάσκα Μαλλιών, 150ml

Phyto Specific Rich Hydrating Mask Πλούσια Ενυδατική Μάσκα Μαλλιών

Η εξειδικευμένη σειρά περιποίησης για σγουρά μαλλιά.

Αυτή η κρεμώδης μάσκα, εμπλουτισμένη με μέλι από λευκό Τριφύλλι, βούτυρο Καριτέ και εκχύλισμα Μολόχας, χρησιμοποιείται για να επαναφέρει την ενυδάτωση στις ίνες της τρίχας, προσφέρει πλούσια ενυδάτωση, απαλύνει και ξεμπερδεύει εύκολα τα ξηρά και σκληρά σγουρά μαλλιά. Η πλούσια περιεκτικότητα της σε θρεπτικά και προστατευτικά ενεργά συστατικά ενυδατώνει σε βάθος και προστατεύει τις ίνες των μαλλιών.

Μέλι από Λευκό Τριφύλλι
Η προέλευση του φυτού: Με παρουσία στην Ευρώπη και τη Νότια Αμερική, το λευκό τριφύλλι εμφανίζεται σε ηλιόλουστα λιβάδια και αγρούς.
Ιδιότητες: Πολύ πλούσιο σε ενυδατικά σάκχαρα, το μέλι παγιδεύει και διατηρεί την ενυδάτωση στο εσωτερικό του. Με αυτό τον τρόπο οι ίνες της τρίχας ενυδατώνονται και μαλακώνουν.

Βούτυρο Καριτέ
Η προέλευση του φυτού: To Καριτέ αναπτύσσεται κυρίως στη δασική σαβάνα της κεντρικής Αφρικής.
Ιδιότητες: Πολύ πλούσιο σε λιπαρά οξέα και βιταμίνες , το βούτυρο Καριτέ ενυδατώνει εντατικά τις ίνες των μαλλιών μέσω της ισχυρής διεισδυτικής του δράσης. Τα μαλλιά είναι απαλά και λαμπερά.
Εκχύλισμα Μολόχας
Η προέλευση του φυτού: Αρχικά από τα Βρετανικά Νησιά, πλέον εμφανίζεται και στην Ευρώπη και τη Νότια Αμερική.
Ιδιότητες: Ένας ισχυρός ενυδατικός παράγοντας, η Μολόχα είναι γνωστή για την υψηλή περιεκτικότητα της σε βλεννώδεις ουσίες. Αυτοί οι πολυσακχαρίτες παγιδεύουν και συγκρατούν την υγρασία, ενώ σχηματίζουν ένα αόρατο gel, που εγγυάται την ενυδάτωση στην καρδιά της τρίχας.

Συστατικά:
AQUA / WATER / EAU. CETEARYL ALCOHOL. DICETYLDIMONIUM CHLORIDE. RICINUS COMMUNIS (CASTOR) SEED OIL. BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER. LIMNANTHES ALBA (MEADOWFOAM) SEED OIL. ISOPENTYLDIOL. BEHENTRIMONIUM CHLORIDE. ISOPROPYL ALCOHOL. CETEARETH-33. ETHYL MACADAMIATE. HYDROXYPROPYLTRIMONIUM HONEY. DISTEARYLDIMONIUM CHLORIDE. PARFUM / FRAGRANCE. GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE. PHENOXYETHANOL. ALTHAEA OFFICINALIS ROOT EXTRACT. GLYCERIN. CHLORPHENESIN. PANTHENOL. TOCOPHEROL. GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL. SORBIC ACID. PUNICA GRANATUM SEED EXTRACT. TETRASODIUM EDTA. MALIC ACID. POTASSIUM SORBATE. 1083D.

ORIGINE VEGETALE & NATURELLE / BOTANICAL & NATURAL ORIGIN.

Κατηγορίες Προϊόντος
Χαρακτηριστικά
Κατασκευαστής Phyto
Barcodes 3338220100666
Προϊοντική Σειρά Phytospecific
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.