Sky Premium Life MSM & Glucosamine, 60caps
Κωδικός: 161951
Barcode: 5200408701409
Βάρος Συσκευασίας: 284gr
Σε απόθεμα
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 1 ΤΕΜΑΧΙΑ
- +
14,15 €
Sky Premium Life MSM & Glucosamine, 60caps
Sky Premium Life MSM & Glucosamine, 60caps

Sky Premium Life MSM & Glucosamine
Συμπλήρωμα Διατροφής για την Ενίσχυση της Δομής των Αρθρώσεων

Η γλουκοζαμίνη είναι ένα από τα βασικά συστατικά του χόνδρου των αρθρώσεων και είναι υπεύθυνη για την κινητοποίηση της παρασκευής ουσιών που είναι απαραίτητες στη σωστή λειτουργία των αρθρώσεων.

Η γλουκοζαμίνη παρέχει προστασία κατά των κραδασμών που επιβαρύνουν τις αρθρώσεις, ενώ ταυτόχρονα προάγει την αποκατάστασή των χόνδρων και παρουσιάζει ήπια αναλγητική δράση. Το συμπλήρωμα διατροφής MSM – Glucosamine της Sky Premium Life είναι ένας μέγιστης ισχύος συνδυασμός υδροχλωρικής γλουκοζαμίνης και οργανικού θείου, ο οποίος παρέχει στον οργανισμό το κατάλληλο δομικό υλικό για την πλήρη και αποτελεσματική στήριξη και ενίσχυση της δομής των αρθρώσεων, των χόνδρων και των τενόντων. Επίσης θεωρείται χρήσιμο σε περιπτώσεις οστεοαρθρίτιδας και εν γένει σε εκφυλιστικές καταστάσεις των αρθρώσεων, σε αθλητικούς τραυματισμούς ενώ βοηθάει στην επαναδόμηση των ιστών μέσα και γύρω από τις αρθρώσεις.

Sky Premium Life MSM & Glucosamine συμβάλλει στην υγεία των αρθρώσεων του ανθρώπινου οργανισμού που επιβαρύνονται καθημερινά, από την έντονη προπόνηση, από χρόνιες φλεγμονώδεις καταστάσεις ή ακόμα και από την λάθος στάση στο γραφείο ή στον ύπνο, παρέχοντας τα απαραίτητα στοιχεία προκειμένου να καλύπτονται οι εξειδικευμένες ανάγκες των ατόμων που επιθυμούν ελευθερία κινήσεων.

 Sky Premium Life MSM & Glucosamine Sky Premium Life λαμβάνεται ως συμπλήρωμα διατροφής για ενήλικες, 1-3 ταμπλέτες ημερησίως, κατά προτίμηση με τα γεύματα. Κυκλοφορεί σε συσκευασία των 60 ταμπλετών.

Σε δισκία κατάλληλα για vegans

Χαρακτηριστικά
Κατασκευαστής Sky Premium Life
Barcodes 5200408701409
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.