Apivita Queen Bee Set Night, Κρέμα Νύχτας, 50ml & Δώρο Κρέμα Ματιών, 15ml
Κωδικός: 162217
Barcode: 5201279079284
Βάρος Συσκευασίας: 716gr
Εξαντλημένο
Apivita Queen Bee Set Night, Κρέμα Νύχτας, 50ml & Δώρο Κρέμα Ματιών, 15ml
Apivita Queen Bee Set Night, Κρέμα Νύχτας, 50ml & Δώρο Κρέμα Ματιών, 15ml

Apivita Queen Bee Set Night Κρέμα Νύχτας
& Δώρο Κρέμα Ματιών

Ένα μοναδικό σετ δώρου για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα σε ένα premium, limited edition νεσεσέρ. Μια ολοκληρωμένη πρόταση Ολιστικής Αντιγήρανσης που βοηθά αποτελεσματικά στη βελτίωση της όψης της επιδερμίδας από όλα τα σημάδια γήρανσης.

Μαζί με την QUEEN BEE Kρέμα Νύχτας Ολιστικής Αντιγήρανσης για όλους τους τύπους δέρματος, ΔΩΡΟ μια QUEEN BEE Κρέμα Ματιών Ολιστικής Αντιγήρανσης. Το σετ περιλαμβάνει:

  • QUEEN BEE Kρέμα Νύχτας Ολιστικής Αντιγήρανσης με Βασιλικό Πολτό (50ml):Επανορθώνει την επιδερμίδα και καταπολεμά τα σημάδια γήρανσης κατά την διάρκεια της νύχτας, όταν ο ρυθμός αναγέννησης των κυττάρων αυξάνεται.
  • QUEEN BEE Κρέμα Ματιών Ολιστικής Αντιγήρανσης με Βασιλικό Πολτό (15ml):Μειώνει τις ρυτίδες, τα σημάδια κούρασης, τους μαύρους κύκλους και χαρίζει φωτεινό και ξεκούραστο βλέμμα.

Υποστηρίζουμε τις δράσεις για ένα πιο πράσινο και βιώσιμο μέλλον. Το εξωτερικό και εσωτερικό ύφασμα του νεσεσέρ είναι φτιαγμένο από 100% ανακυκλωμένα μπουκάλια. Για την παραγωγή ενός νεσεσέρ, χρησιμοποιήθηκαν 5 μπουκάλια των 500ml. Επιπλέον, το χαρτί στο εσωτερικό του νεσεσέρ και το μανίκι φέρουν FSC πιστοποίηση.

Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.