Lamberts Vitamin B6 50mg, 100tabs
Βιταμίνη B6
Κωδικός: 163710
Barcode: 5055148400224
Βάρος Συσκευασίας: 68gr
Σε απόθεμα
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2 ΤΕΜΑΧΙΑ
- +
9,29 €
Lamberts Vitamin B6 50mg, 100tabs
Lamberts Vitamin B6 50mg, 100tabs

Lamberts Vitamin B6 50mg

Η Βιταμίνη B6 αποτελεί μια σημαντική υδατοδιαλυτή βιταμίνη του συμπλέγματος Β η οποία υπάγεται σε μια οικογένεια τριών χημικά συγγενών ενώσεων που περιλαμβάνει την πυριδοξίνη, την πυριδοξάλη και την πυριδοξαμίνη. Η Βιταμίνη Β6, λαμβάνει μέρος σε περισσότερες μεταβολικές αντιδράσεις του οργανισμού σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη Βιταμίνη του συμπλέγματος Β και χαρακτηρίζεται από σημαντικές βιολογικές δράσεις καθώς συμβάλλει*:
• στη φυσιολογική σύνθεση κυστεΐνης
• στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος, του ανοσοποιητικού συστήματος και των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας
• στο φυσιολογικό μεταβολισμό της ομοκυστεΐνης, των πρωτεϊνών και του γλυκογόνου
• στη φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία
• στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης
• και στη ρύθμιση της ορμονικής δραστηριότητας
Αξίζει να σημειωθεί όμως, ότι το 25% των γυναικών ακολουθούν διατροφή που τους παρέχει λιγότερη από τη συνιστώμενη ημερήσια δόση αυτής της βιταμίνης (η συνιστώμενη ημερήσια δόση της Β6 είναι 1.2mg, η οποία πιθανόν να είναι πολύ μικρότερη και από την βέλτιστη δόση).

To σκεύασμα Vitamin B6 50mg της Lamberts παρέχει εγγυημένα 50mg Βιταμίνης Β6 και όπως όλα τα σκευάσματα της Lamberts, παρασκευάζεται εντός του Ηνωμένου Βασιλείου σύμφωνα με τα αυστηρά πρότυπα της Φαρμακευτικής GMP (Pharmaceutical GMP).

*(ΕΕ) αριθ. 432/2012

Αριθ. Πρωτ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 8574/16.01.2014. Ο Αριθμός Γνωστοποίησης δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας από τον ΕΟΦ. Το προϊόν αυτό δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης.

Διατροφικές πληροφορίες Aνά ταμπλέτα
Βιταμίνη B6 (Πυριδοξίνη) 50mg

Ταμπλετοποίηση με:Φωσφορικό Διασβέστιο, Κυτταρίνη, Βιταμίνη Β6 (Υδροχλωρική Πυριδοξίνη), Παράγο- ντες Αντισυσσωμάτωσης (Διοξείδιο του Πυριτίου, Στεατικό Οξύ, Στεατικό Μαγνήσιο).

Κατάλληλο για χορτοφάγους  & vegans

Χρόνος αφομοίωσης: Λιγότερο από 1 ώρα.

Δοσολογία: 1 με 2 ταμπλέτες ημερησίως.Μην υπερβαίνετε την προτεινόμενη ημερήσια δοσολογία.

Φύλαξη: Να φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό περιβάλλον και να προφυλάσσεται από το φως.Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Αλλεργίες: Καμία.

Προφυλάξεις: Τo προϊόν αυτό δεν πρέπει να λαμβάνεται από έγκυες ή θηλάζουσες γυναίκες. Η μακροχρόνια λήψη μπορεί να οδηγήσει στην εμφάνιση αιμωδιών (μούδιασμα) στα άκρα.Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

Χαρακτηριστικά
Κατασκευαστής Lamberts
Barcodes 5055148400224
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.