Lamberts Pure Evening Primrose Oil 500mg, 180caps
Έλαιο Νυχτολούλουδου των 500mg με Βιταμίνη Ε
Κωδικός: 163827
Barcode: 5055148403652
Βάρος Συσκευασίας: 193gr
Σε απόθεμα
- +
24,99 €
Έλαιο Νυχτολούλουδου των 500mg με Βιταμίνη Ε
Lamberts Pure Evening Primrose Oil 500mg, 180caps
Lamberts Pure Evening Primrose Oil 500mg, 180caps

Lamberts Pure Evening Primrose Oil 500mg

Έλαιο Νυχτολούλουδου των 500mg με Βιταμίνη Ε

Το Evening Primrose Oil αποτελεί μία από τις λίγες φυσικές πηγές ενός πολυακόρεστου λιπαρού οξέως που ονομάζεται Γ-Λινολεϊκό οξύ (GLA).
Το GLA αποτελεί την πρόδρομο ουσία μιας ιδιαίτερα σημαντικής προσταγλανδίνης της PGE1, η οποία συμμετέχει σε πληθώρα σημαντικών βιολογικών λειτουργιών.
Παρά το γεγονός ότι ο οργανισμός μπορεί να παράγει GLA από Λινολεϊκό οξύ (το Ωμέγα 6 λιπαρό οξύ που βρίσκεται στα φυτικά έλαια) η μετατροπή αυτή αρκετές φορές επιβραδύνεται ή και αναστέλλεται πλήρως. Για τον λόγο αυτό, μία διαιτητική πηγή GLA μπορεί να είναι χρήσιμη για τον οργανισμό ώστε να παρακαμφθεί η διαδικασία της μετατροπής, κάτι που επιβεβαιώνεται από αρκετές κλινικές μελέτες στις οποίες αποδείχτηκε όφελος από την λήψη συμπληρωμάτων διατροφής με GLA σε συγκεκριμένες περιπτώσεις.
Το Evening Primrose Oil της Lamberts αποτελεί υψηλής ποιότητας έλαιο ειδικά επιλεγμένο για την αγνότητα του και για το επίπεδο της περιεκτικότητας του σε GLA. Κάθε κάψουλα Evening Primrose Oil της Lamberts παρέχει επίσης 10mg Βιταμίνης Ε η οποία συμβάλλει* στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες.
Οι κάψουλες του προϊόντος αυτού είναι μικρότερες σε μέγεθος εν συγκρίσει με τις κάψουλες των άλλων προϊόντων μας που περιέχουν GLA, κάτι που μπορεί να αποδειχθεί ωφέλιμο για άτομα που εμφανίζουν δυσκολίες στην κατάποση μεγάλων καψουλών.

* (ΕΕ) αριθ. 432/2012

Αριθ. Πρωτ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 4629/20/01/2017. Ο Αριθμός Γνωστοποίησης δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας από τον ΕΟΦ. Το προϊόν αυτό δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης.

Διατροφικές πληροφορίες Aνά κάψουλα
Evening Primrose Oil 500mg
providing Gamma-Linolenic Acid (GLA) 50mg
Vitamin E 10mg

Συστατικά που χρησιμοποιούνται στη κάψουλα: Έλαιο Νυχτολούλουδου, Περίβλημα Κάψουλας (Τροποποιημένο Άμυλο, Γλυκερόλη Πηκτωματοποιητής: Καραγεννάνη), Βιταμίνη Ε (Οξεϊκή dl-α-τοκοφερόλη).

Κατάλληλο για χορτοφάγους.

Χρόνος αφομοίωσης: Λιγότερο από 30 λεπτά.

Δοσολογία: 1 με 4 κάψουλες ημερησίως.Μην υπερβαίνετε την προτεινόμενη ημερήσια δοσολογία.

Φύλαξη: Να φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό περιβάλλον και να προφυλάσσεται από το φως.Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Αλλεργίες: Καμία.

Προφυλάξεις: Το συμπλήρωμα αυτό πρέπει να χορηγείται σε επιληπτικά άτομα μόνο υπό την επίβλεψη του γιατρού.Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

Χαρακτηριστικά
Κατασκευαστής Lamberts
Barcodes 5055148403652
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.