Weleda Birch Cellulite Oil, 100ml
Λάδι Σημύδας κατά της Κυτταρίτιδας
Κωδικός: 163994
Barcode: 4001638500821
Βάρος Συσκευασίας: 307gr
Σε απόθεμα
- +
21,72 €
Λάδι Σημύδας κατά της Κυτταρίτιδας
Weleda Birch Cellulite Oil, 100ml
Weleda Birch Cellulite Oil, 100ml

Weleda Birch Cellulite Oil

Τονωτικό λάδι μασάζ κατά της κυτταρίτιδας. Περιέχει εκχυλίσματα από νεαρά φύλλα σημύδας, δενδρολίβανου και ρούσκου βιολογικής καλλιέργειας που ενισχύουν το μεταβολισμό της επιδερμίδας. Συνδυάζονται με ενεργά έλαια βάσης, όπως έλαιο φύτρο σίτου κι έλαιο τζοτζόμπα που είναι πλούσια σε βιταμίνες και γνωστά για την ιδιότητα τους να συγκρατούν την υγρασία όπου χρειάζεται. Ακόμη, περιέχει τονωτικά έλαια γκρέιπφρουτ και κυπαρισσιού για το άρωμά τους. 

 

Συστατικά & Οφέλη

  • Εκχύλισμα Φύλλων Σημύδας: περιέχουν φλαβονοειδή και τανίνες, που ενεργοποιούν το μεταβολισμό του δέρματος και τον υγρό οργανισμό. Το εκχύλισμα από τα φύλλα του είναι ιδανικό ως έλαιο μασάζ, καθώς και για προϊόντα που λειαίνουν το δέρμα κι ενισχύουν την ενδυνάμωση του συνδετικού ιστού.
  • Έλαιο πυρήνων βερίκοκου: ενισχύει την προστατευτική λειτουργία του δέρματος και είναι ιδανικό για το ευαίσθητο και ξηρό δέρμα.
  • Έλαιο σπόρων Jojoba: ενισχύει τη λειτουργία φραγμού του δέρματος και το προστατεύει από την απώλεια νερού. Απορροφάται εύκολα και είναι κατάλληλο για τη περιποίηση κάθε τύπου δέρματος
  • Εκχύλισμα δενδρολίβανου: έχει τονωτική δράση και είναι κατάλληλο για προιόντα περιποίησης του κουρασμένου δέρματος
  • Έλαιο φύτρων σίτου: είναι πλούσιο σε βιταμίνη Ε και περιέχει υψηλή περιεκτικότητα σε λινελαϊκό οξύ και α-λινελαϊκό οξύ και είναι κατάλληλο για το ξηρό και ώριμο δέρμα.
  • Δεν περιέχει συνθετικές συντηρητικές, αρωματικές και χρωστικές ουσίες ή πρώτες ύλες με βάση το ορυκτέλαιο. 
Χαρακτηριστικά
Κατασκευαστής Weleda
Barcodes 4001638500821
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.