BetterYou Magnesium Flakes, 1000gr
Νιφάδες Διαδερμικού Μαγνησίου για Μπάνιο/Ποδόλουτρο
Κωδικός: 164136
Barcode: 5060148520339
Βάρος Συσκευασίας: 284gr
Εξαντλημένο
Νιφάδες Διαδερμικού Μαγνησίου για Μπάνιο/Ποδόλουτρο
BetterYou Magnesium Flakes, 1000gr
BetterYou Magnesium Flakes, 1000gr

BetterYou Magnesium Flakes

? Μέγιστη και σταθερή απορρόφηση μαγνησίου
? Προάγουν την νοητική και μυική υγεία
? Ανακουφίζει δερματικές παθήσεις όπως δερματίτιδα, ψωρίαση, έκζεμα
? Κατάλληλες για όλες τις ηλικίες 
? Κατάλληλες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

Μαγνήσιο εξ’ ολοκλήρου ιονισμένο υπό τη μορφή «εξαϋδρικού χλωριούχου μαγνησίου» σε μορφή νιφάδων, η οποία είναι εξαιρετικά απορροφήσιμη από το δέρμα και αποτελεί τη πιο διαλυτή μορφή όλων των ενώσεων μαγνησίου. 

Οι Νιφάδες Μαγνησίου Zechstein Inside® είναι ιδανικές για την αναπλήρωση του μαγνησίου και προάγουν την ευεξία, την υγεία του δέρματος, την υγεία των μυών και τη μέγιστη ανακούφιση από κράμπες. Συμβάλουν επίσης και στην ανακούφιση δερματικών παθήσεων όπως η δερματίτιδα, η ψωρίαση και το έκζεμα.

Αναπληρώνουν την απώλεια μαγνησίου που παρατηρείται κατά την διάρκεια της άσκησης αλλά και την ένδεια του, λόγω του σύγχρονου τρόπου ζωής και διατροφής, ενώ παράλληλα ανακουφίζουν τους ταλαιπωρημένους μύες και εξαλείφουν τις κράμπες.

Οδηγίες Χρήσης: Διαλύετε 2 φλιτζάνια νιφάδες μαγνησίου – 250γρ. σε ζεστό νερό, σε γεμάτη μπανιέρα) ή ποδόλουτρου (διαλύετε 1 φλιτζάνι νιφάδες μαγνησίου – 125 γρ. σε ζεστό νερό, σε μια λεκάνη) για 20 λεπτά. Ακολουθείστε μια ανάλογη διαδικασία 2-3 φορές εβδομαδιαίως. 
 
Κατά την αρχική εφαρμογή μπορεί να νιώσετε για λίγα δευτερόλεπτα ελαφρύ κνησμό, ο οποίος συμβαίνει λόγω της ταχύτητας απορρόφησης του μαγνησίου. Όσο χαμηλότερα είναι τα κυτταρικά επίπεδα του μαγνησίου στον οργανισμό σας τόσο πιο αισθητός είναι ο κνησμός. Είναι σημαντικό να θυμάστε πως δεν πρόκειται για αλλεργική αντίδραση. Μετά από 3 ή 4 καθημερινές εφαρμογές η αίσθηση αυτή εξαλείφεται.

Διατηρούνται σε ξηρό περιβάλλον και επιβάλλεται η επανασφράγιση της συσκευασίας μετά από κάθε χρήση.

Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.