Korres Lilac Showergel, 2x250ml
Ενυδατικό αφρόλουτρο με άρωμα φρεσκοκομμένης Πασχαλιάς
Κωδικός: 164579
Barcode: 5203069102509
Βάρος Συσκευασίας: 670gr
Εξαντλημένο
Ενυδατικό αφρόλουτρο με άρωμα φρεσκοκομμένης Πασχαλιάς
Korres Lilac Showergel, 2x250ml
Korres Lilac Showergel, 2x250ml

Korres Lilac Showergel

Ενυδατικό αφρόλουτρο με άρωμα φρεσκοκομμένης Πασχαλιάς και απαλά στοιχεία Πράσινων Βοτάνων αναμειγνύεται με μια ανάλαφρη γλυκιά αίσθηση Musk.

89,1% Φυσική Σύνθεση

Αφρόλουτρο εμπλουτισμένο με Πρωτεΐνες Σιταριού και Εκχυλίσματα Αλόης και Αλθαίας.
Βοηθά στη διατήρηση των επιπέδων ενυδάτωσης της επιδερμίδας.

Πρωτεΐνες Σιταριού:

Το σιτάρι [Triticum vulgare], όπως μαρτυρούν πλήθος αρχαιολογικά ευρήματα ηλικίας μέχρι και δώδεκα χιλιάδων ετών, είναι το δεύτερο [με πρώτο το κριθάρι] φυτό που καλλιέργησε ο άνθρωπος. Η τεράστια διατροφική σημασία που έχει σήμερα και η ευκολία με την οποία ευδοκιμεί σε μεγάλη ποικιλία εδαφών και κλιμάτων, έχουν ως συνέπεια η καλλιέργειά του να καταλαμβάνει παγκοσμίως έκταση μεγαλύτερη από κάθε άλλο φυτό. Οι πρωτεΐνες σιταριού διατηρούν την υγρασία στο εσωτερικό της επιδερμίδας.

Αλόη:

Η αλόη [Aloe vera] είναι ένα παχύφυτο που κατάγεται από την αφρικάνικη ήπειρο και το οποίο σήμερα καλλιεργείται σε πολλές χώρες του κόσμου για τον πολύτιμο οπό που περιέχουν τα σαρκώδη φύλλα της. Η χρήση της στη φαρμακευτική είναι αρχαιότατη, καθώς περιγράφεται ήδη σε αιγυπτιακούς πάπυρους του 1600 π.Χ., ενώ τις επουλωτικές, καθαρτικές και άλλες ιδιότητές της περιγράφει επακριβώς ο ξακουστός φαρμακολόγος του αρχαίου κόσμου, Διοσκουρίδης. Με εξωτερική εφαρμογή, η Αλόη επουλώνει πληγές και καψίματα, διεγείρει την ανάπλαση των κυττάρων και εμφανίζει σημαντική ενυδατική, μαλακτική και καταπραϋντική δράση.

ΧΡΗΣΗ

Κατάλληλο για καθημερινή χρήση.

Απλώστε σε βρεγμένο δέρμα απευθείας ή σε σφουγγάρι μια ποσότητα από το αφρόλουτρο και καθαρίστε την επιδερμίδα με απαλές κινήσεις μασάζ.
Ξεβγάλτε
 και αν χρειαστεί επαναλάβετε την διαδικασία.

Χαρακτηριστικά
Κατασκευαστής Korres
Barcodes 5203069102509
Προϊοντική Σειρά Korres Αφρόλουτρα
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.