Helenvita Promo Acnormal My 3 Step Skin Care Routine Cleansing Mousse 150ml, Hydra Boost Cream 20ml και Purifying Facial Mask 20ml
Ολοκληρωμένη αγωγή κατά της ακμής.
Κωδικός: 165414
Barcode: 5213010810117
Βάρος Συσκευασίας: 420gr
Εξαντλημένο
Ολοκληρωμένη αγωγή κατά της ακμής.
Helenvita Promo Acnormal My 3 Step Skin Care Routine Cleansing Mousse 150ml, Hydra Boost Cream 20ml και Purifying Facial Mask 20ml
Helenvita Promo Acnormal My 3 Step Skin Care Routine Cleansing Mousse 150ml, Hydra Boost Cream 20ml και Purifying Facial Mask 20ml

Helenvita Promo Acnormal My 3 Step Skin Care Routine Cleansing Mousse 150ml με Δώρο Hydra Boost Cream 20ml και Purifying Facial Mask 20ml

ACNormal Cleansing Mousse Αφρός Καθαρισμού

Βελούδινος αφρός για τον καθημερινό καθαρισμό της λιπαρής, με τάση προς ακμή επιδερμίδας. Ιδανικός για περιπτώσεις αφυδατωμένης επιδερμίδας από φαρμακευτικές αγωγές.

Προσφέρει απαλό και βαθύ καθαρισμό αφαιρώντας ρύπους και σμήγμα, ενώ παράλληλα αποκαθιστά τον διαταραγμένο προστατευτικό μανδύα της επιδερμίδας. Το φυσικής προέλευσης ενεργό συστατικό Phycosaccharide ρυθμίζει την έκκριση σμήγματος και επανορθώνει, ενώ η βιταμίνη Ε, το aloe vera gel και το sodium PCA ενυδατώνουν και αναπληρώνουν τα λιπίδια του διαταραγμένου επιδερμικού φραγμού, με αποτέλεσμα την αποκατάσταση της αίσθησης άνεσης στο δέρμα.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως αφρός ξυρίσματος σε ερεθισμένο δέρμα.

Δεν περιέχει SLS (Sodium lauryl sulfate), SLES (sodium laureth sulfate) και Paraben

Χρήση: Εφαρμόστε πρωί και βράδυ σε υγρό δέρμα. Κάνετε απαλό μασάζ στο δέρμα και ξεπλένετε με άφθονο νερό.

ACNormal Hydra Boost Ενυδατική Κρέμα

Ενυδατική κρέμα προσώπου ελαφριάς υφής χωρίς σαλικυλικό οξύ, ιδανική για συνδυαστική χρήση με φαρμακευτικές αγωγές.

Κρέμα προσώπου απαλής και ελαφριάς υφής, με ενυδατικούς και καταπραϋντικούς παράγοντες. Ιδανική για συνδυαστική χρήση με αγωγές κατά της ακμής, που προκαλούν έντονη ξηρότητα και δερματικούς ερεθισμούς.

Οι ολιγοσακχαρίτες δημιουργούν ένα φίλμ ενυδάτωσης και μείωσης της διαδερμικής απώλειας υγρασίας, ενώ τα αμινοξέα και τα ιχνοστοιχεία ενισχύουν τους φυσικούς ενυδατικούς παράγοντες της επιδερμίδας. Τα Ωμέγα-6 λιπαρά οξά βελτιώνουν και αναδομούν το στρώμα λιπιδίων της επιδερμίδας και προσφέρουν απαλότητα.

Το υαλουρονικό οξύ και η προβιταμίνη Β5 προσδίδουν έξτρα ελαστικότητα και περιποίηση στην ταλαιπωρημένη από τις θεραπείες κατά της ακμής, επιδερμίδα. 

Χρήση: Εφαρμόστε κάθε πρωί και βράδυ σε καθαρή επιδερμίδα. 

ACNormal Purifying Facial Mask 

Μάσκα για τον βαθύ καθαρισμό της λιπαρής, με τάση προς ακμή επιδερμίδας.

Το σύμπλοκο σαλικυλικού οξέος, αιθέριου ελαίου manuka και εκχυλίσματος ιτιάς έχει κερατολυτική, αντιβακτηριδιακή και καταπραϋντική δράση, βοηθώντας στην διάνοιξη των φραγμένων πόρων. Το μείγμα πράσινης, λευκής αργίλου και πούδρας ρυζιού απορροφά σμήγμα και τοξίνες για βαθύ καθαρισμό του δέρματος. Το φυσικής προέλευσης ενεργό συστατικόPHYCOSACCHARIDE, ρυθμίζει την έκκριση σμήγματος και επανορθώνει.

Καθαρίζει , απομακρύνει τους περιβαλλοντικούς ρύπους, αφαιρεί τη περίσσεια σμήγματος και τα νεκρά κύτταρα.

Χρήση: Εφαρμόζετε σε καθαρό και στεγνό δέρμα, αφήνοντας ένα παχύ στρώμα, που πρέπει να παραμείνει για 10’ – 15’. Στη συνέχεια, ακολουθεί αφαίρεση και έκπλυση.
Χωρίς Paraben

Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.